Aşk yeniden

2 yıllık aşklarında sürekli ayrılıp barışan İdil Fırat ile Engin Öztürk, 7 ay sonra ilk kez önceki akşam birlikteydi. Sosyetik güzel ile ünlü oyuncunun samimi halleri, ‘Aşka yeniden şans verdiler’ dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2017 Güncelleme 14 Aralık 2017, 02:42
Aşk yeniden

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan sosyetik güzel İdil Fırat'ın birbirinden vazgeçmeye niyeti yok… Haziran ayında ayrılan ikili, önceki akşam Addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleşen davette yine birlikteydi.

KOYU SOHBET
Ünlü teknik adam Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli ile yakın dostu Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün davetine katılan ikilinin mekanın bir köşesinde uzun uzun sohbet etmesi objektiflerden kaçmadı. Birlikte eğlenen ünlü çiftin bu halleri de "Aşk yeniden" dedirtti. Öztürk'ün, Fırat'ın arkadaşı Lal Denizli'nin partisinde olması barışma ihtimalini kuvvetlendirdi. İkilinin mekanı ayrı ayrı terk etmesi ise dikkat çekti. Fırat, sessiz kalırken Öztürk barışma iddiaları hakkında konuştu.

BABA KORKUSU MU?
Ünlü oyuncu "Aşk haberleri gerçeği yansıtmıyor. Aramızda aşk yok. Biz arkadaşız. İdil'in bir ailesi var ve bu haberler onları üzecektir. Biz sadece arkadaşız" dedi. Ünlü oyuncunun şaşırtan bu açıklaması ilişkiye sosyetik güzelin babası Önder Fırat'ın karşı çıktığı iddialarını akıllara getirdi. Bu da "Engin, bu kez temkinli davranıyor" dedirtti.



BİR DARGIN BİR BARIŞIK
Yaklaşık 2 yıl boyunca doludizgin aşk yaşayan İdil Fırat'la Engin Öztürk, yaz başında yollarını ayırmıştı. O günden beri bir arada görülmeyen ikilinin önceki akşam birlikte eğlenmesi barıştıklarını düşündürdü.


Doğan ŞAVAŞ