Sheila krizi!

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde İspanyol bir dansçıyla instagram’da karşılıklı takipleşti. Bunu gören Başak Dizer, duruma müdahale edince Tatlıtuğ genç kızı takipten çıkardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2017 Güncelleme 09 Aralık 2017, 02:35
Sheila krizi!

İÇİNDEKİLER

Aşklarıyla özellikle genç kızların yakından takip ettiği Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden ilginç haber... 2016'da Paris'te evlenen ikili, birçok çift gibi 'sosyal medya krizi' yaşadı. Instagram'ı çok sık kullanmayan ve sadece 81 kişiyi takip eden Tatlıtuğ, önceki gün ilginç bir hamlede bulundu.

ARKADAŞLIK KISA SÜRDÜ
Yakışıklı oyuncu, İspanyol dansçı Sheila Jorda adlı bir kullanıcıyı instagram hesabından ekledi. Bunun ardından güzel dansçı da "Takibe takip" dedi ve Kıvanç Tatlıtuğ'u arkadaş listesine ekledi. Ancak ikilinin bu 'sosyal arkadaşlığı' Başak Dizer engeline takıldı.

​DİZER'İN KISKANÇLIĞI
Tatlıtuğ, hemen ertesi gün Sheila Jorda'yı takipten çıkardı. Kıvanç Tatlıtuğ'un bu tavrı ise "Başak Dizer de her kadın gibi sosyal medyadan eşini kontrol edince durumu fark etti. Başak'ın kıskançlığı yüzünden de Kıvanç, Brezilyalı dansçıyı takipten çıkardı" yorumlarına neden oldu. Bu arada Sheila Jorda ise yakışıklı oyuncuyu instagram hesabından takip etmeye devam ediyor.

KIVANÇ EKLER BAŞAK SİLER!
Böylece Başak Dizer'in de her kadın gibi aşkının sosyal medya beğeni ve takiplerini kontrol ettiği ortaya çıktı!


T
AKİBİ SÜRDÜRÜYOR
Yakışıklı oyuncu, Sheila Jorda'yı güzel eşinin isteği üzerine takipten hemen çıkardı. İspanyol dansçının takip listesinde ise Kıvanç Tatlıtuğ halen duruyor.