Yasak aşktan doğan skandal

Gülben Ergen’le ilgili 2 skandal patlak verdi. Serengil, önce ezeli düşmanının Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığını yazdı. Sonra da ‘Ergen, evli sevgilisiyle haberini yapan 2 kişiyi Doğan Medya’ya ait Kanal D’den kovdurdu’ iddiasında bulundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2017 Güncelleme 20 Eylül 2017, 01:57
Yasak aşktan doğan skandal

İÇİNDEKİLER

lben Ergen ile Seren Serengil arasındaki kavga yine kızıştı... Her şey geçtiğimiz günlerde 'Uçankuş' sitesinin Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le aşk yaşadığını iddia etmesiyle başladı. İnternet sitesinde Ergen ile Duğles'in birlikte çekilen görüntülerine de yer verildi. Bu görüntüler önceki gün Doğan Medya'nın kanallarından Kanal D'de ekrana geldi. Doğan Medya'ya ait Kelebek ekinde 'yazarlık' (!) yapan Gülben Ergen de bu haberin ekrana gelmesinin ardından küplere bindi.


KARISI GÜLBEN'İN KOPYASI
İzmirli iş adamının boşanma davası açtığı eşi Yasemin Duğles, Gülben Ergen'e ikiz kardeşi kadar benziyor...

'YAZIK, GÜNAH O İNSANLARA'
İddiaya göre Ergen'in emriyle haberi hazırlayan 2 kurgucu işten atıldı. Bu iddialar üzerine Seren Serengil, dün instagram'dan ezeli düşmanı Gülben Ergen'e esip gürledi: "Gülben Ergen'in evli sevgilisiyle görüntüleri yayınlanınca iki kişiyi işten atmışlar. Yazık günah o insanların aileleri var, ekmekleriyle oynanıyor. Bu kadının yaptıklarını örtbas etmeye çalışanlar var. Bu iki ailesine bakan insanın işine son verilip kayıtları zorla sildirilmiş…"


İŞTE O ANLAR
Gülben Ergen ile yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı iddia edilen Tolga Duğles'in bu görüntülerini ekrana getiren 2 haberci, iddialara göre yok yere işinden kovuldu.


Serengil, Tolga Duğles'in eşinin çok üzgün olduğunu da dile getirdi.