Dualar İrem’le

Tüm uyarılara rağmen 6 ayda 17 kilo veren İrem Derici’nin bünyesi iflas etti. ‘Arpa Diyeti’ gibi şok diyetler uygulayan 30 yaşındaki popçu, dün yoğun bakıma kaldırıldı. Derici’nin sevenleri hastaneye akın etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2017 Güncelleme 20 Eylül 2017, 00:00
Dualar İrem’le

İÇİNDEKİLER

Son dönemde verdiği kilolarla gündem olan İrem Derici'nin zayıflama sevdası başına iş açtı... 6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilo verip 50 kiloya düşen popçu, 1 hafta önce hastaneye kaldırılmıştı. Dün ise İrem Derici'nin yoğun bakım ünitesine kaldırıldığı açıklandı. Bu şok haber, İrem Derici'nin doktoru Prof. Dr. Reha Baran tarafından şöyle duyuruldu: "İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır."



DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Bu haberle tüm sevenlerine büyük bir üzüntü yaşatan 30 yaşındaki İrem Derici'nin rahatsızlığında ise bilinçsiz bir şekilde zayıflamasının etkili olduğu iddia edildi. Sık sık şok diyetler yapan İrem Derici'nin son dönemde de 'arpa diyeti'ne başvurduğu söylenildi. Birçok kadın sitesinde "Arpa suyu diyetiyle 1 haftada 4 kilo verin" şeklinde detayları anlatılan rejim, tıpkı ünlü popçunun durumunda olduğu gibi bağırsakta gaz sancısı, ishal, karın ağrısı ve ödem ve rektal kanama gibi ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyor. Bu arada sağlık durumunun gün içerisinde daha iyiye gittiği öğrenilen İrem Derici için birçok sanatçı dostu tedavi gördüğü hastaneye akın etti. Sosyal medyada da İrem Derici için "Geçmiş olsun, dualarımız İrem'le" şeklinde sayısız mesaj yayınlandı.



AYRILIK ACISI AĞIR GELDİ
Lider Şahin'den ayrıldıktan sonra sıkıntılı günler geçiren İrem Derici, bu süreçte yakın dostlarının "Düzgün beslen" uyarılarına kulak asmadı. Derici, iddiaya göre son dönemde günde sadece 2 şişe bira tüketip başka hiçbir şey de yiyip içmiyordu.

Aydın Hamza