Parayla YATanlar

Mango’nun sahipleri Nahman ve İsak Andic kardeşler, ‘Türk Rivierası’nda görüntülendi. Bodrum’a demir atan 4 milyar dolarlık servete sahip kardeşler, marinada Türkçe konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 01:24
Parayla YATanlar

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü birçok isim tatil için "Türk Rivierası" olarak nitelendirilen Batı Akdeniz ve Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerini tercih etti. Özellikle Bodrum, bu konuda zirveye çıktı. Son 1 ay içinde Rus işadamlar Roman Abramovich ile Alexander Machkevitch, Sergey Viktoroviç Pugaçev, Ukraynalı iş adamı Aleksander Yaroslavsky ve Meksikalı iş adamı Ricardo Salinas Pliego, Bodrum'da tatil yaptı. Son olarak dünyaca ünlü tekstil markası Mango'nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Isak Andic ile Başkan Yardımcısı Nahman Andic Bodrum'da görüntülendi. Dünyanın en lüks yatları arasında gösterilen ve 575 milyon liraya satışa çıkartılan "Nirvana" isimli mega motor yatla Bodrum koylarını gezen Andic kardeşler için Türkiye'nin yeri başka. İstanbul doğumlu Nahman ve İsak Andic kardeşlerin, İstanbul'dan göç ettikten sonra 1984'te İspanya'da kurdukları ve şu anda 81 ülkede 900 mağazası bulunan Mango'da çalışan türk sayısı da bir hayli fazla.



BU SÜPER YATIN DEĞERİ 575 MİLYON LİRA
Nirvana ile tatile çıkan iki kardeş, bu yıl ikinci kez Türkiye'ye geldi. Daha önce Marmaris'te tatil yapan Nahman ve Isak, 2 ay sonra Bodrum'a geldi.






Çok iyi derecede Türkçe konuşan Nahman ve İsak Andic, Yalıkavak'taki Palmarina'da yemek yedi, birçok kişiyle fotoğraf çektirdi. 4 milyar servete sahip olan kardeşlerin, Türkiye'de yeni yatırımlar yapmak istediği de belirtildi. Hatta bu konuda görüşmelerin bu hafta olacağı kaydedildi.

Doğan SAVAŞ/ÖZEL