Kraliçe Yasemin’e kral manzara

Emlak kralı Dikran Masis ile genç eşi Yasemin Hanım, İngiltere’de yeni bir ev aldı. Londra’nın en gözde yerinde olan ve Tower Köprüsü manzaralı lüks daire, yaklaşık 4 milyon TL değerinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2017 Güncelleme 05 Ağustos 2017, 00:16
Kraliçe Yasemin’e kral manzara

İÇİNDEKİLER

Hayatlarını 2009 yılında birleştiren Yasemin ile Dikran Masis, İngiltere'de krallara yakışır bir ev sahibi oldu... Sosyetik çift, Londra'yla Tower Köprüsü manzaralı bir daire satın aldı. Kentin en pahalı ve en gözde bölgelerinden birindeki yeni dairelerine geçtiğimiz günlerde yerleşen Yasemin Masis, mutluluğunu da instagram'da ilan etti.

'TASARIM HARİKASI'
Daha önce de kendisinden 35 yaş küçük eşine aldığı pahalı hediyelerle gündem olan emlak kralı Dikran Masis, Tower Köprüsü manzaralı ve sadece 1 odalı rezidans dairesi için 850 bin pound yani yaklaşık 4 milyon TL ödedi. Mimar olan Yasemin Hanım, dünyaca ünlü yıldızların da oturduğu ve Thames Nehri kıyısındaki lüks apartmanı için "Tasarım harikası" yorumu yaptı. 4 katlı bu lüks apartman, İngiltere'nin ünlü mimarları tarafından hazırlanırken her dairede giyinme bölümü, saunalı özel banyo ve yine spor alanı bulunuyor...


Masis çiftinin yeni satın aldığı rezidans daire, Londra'nın en lüks yerinde bulunuyor. İkilinin oturduğu bina, dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlandı.

OĞULLARIYLA KEYİF...
Şu sıralarda oğulları Theo ile Londra'daki lüks evlerinde keyif yapan Masis çifti, İngiltere'nin en lüks mekanlarında da keyif sürüyor. Bu arada Londra'dan daha önce ev sahibi olan ünlüler arasında Haluk Bilginer ile Kıvanç Tatlıtuğ gibi birçok ünlü isim bulunuyor.