Sanal hov'arda'

Ebru Şallı’dan sonra şimdi de instagram’dan Cansel Çördük’e çapkınlık mesajları atan Arda Turan, dillere düştü! Twitter’da gündem olan Barcelonalı yıldız, kendini savundu: ‘Bırakın bu işleri! Ben instagram’da günde bin 500 kişiyle mesajlaşıyorum!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2017 Güncelleme 13 Mayıs 2017, 01:43
Sanal hov’arda’

İÇİNDEKİLER

Futbol kariyeri kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Arda Turan, önceki akşam yeni bir mesaj skandalına imza attı! Geçtiğimiz aylarda Ebru Şallı'yla özel yazışmaları ifşa olan futbolcunun bu kez 'Kısmetse Olur' programıyla ünlenen Cansel Çördük'le instagram'da konuştuğu ortaya çıktı. Barcelona'ya giden Çördük'ü kahve içmeye davet eden futbolcu, sosyal medyadaki çapkınlıklarıyla twitter'da alay konusu oldu. Arda Turan, dün sabah instagram'da yaptığı canlı yayında ise şunları söyledi:

MURAT BOZ VE ESER'E GÖNDERME!
"Benim internetten kimseyi bulduğum falan yok. Yok mesaj atmışım, yok o bu… Ben günde bin 500 kişiyle sosyal medyadan yazışıyorum. İstanbul'a geliyorum 20 kişiyle yemek yiyorum. Arkamdan dedikodu yapıyorlar." Türkiye'deki magazin olaylarını da yakından takip eden Arda Turan, '3 Adam'dan Oğuzhan Koç'a da espriyle takıldı. Eser Yenenler'in; Murat Boz ve Nihal-Candan Kardeşler'le yakalandığı villanın kiralık olduğu açıklamasını ti'ye alan Arda, "Oğuzhan kardeşim, seni Eser ve Murat'tan ayrı tutuyorum" dedikten sonra "Eser bize villa kirala" diye tezahürat yaptı.

ASILMADIĞI BİR KIZ KULESİ KALDI

Sosyal medyada yapılan yorumlar;

Hemen instagram mesajlarımı kontrol edeyim belki Arda bana da yürümüştür de görmemişimdir.
T.C. Dışişleri Bakanlığı, İspanya'ya seyahat edecek olan kadınları Arda Turan için dikkatli olmaları hususunda uyardı.
Arda Turan, sahada erişemediği hıza sosyal medya üzerinden erişiyor.
Çok şükür ki; Arda Turan'ın yürümediği kızlar arasındayım.
Arda'nın yürümediği tek kız, Kız Kulesi.
Aslıhan Doğan'la aşk yaşayan Arda, kendisine Aslı Enver'i Bahar Candan'la aldatan Murat Boz'u örnek almış.


Barcelonalı yıldız, o dönem İspanya'da olan Cansel'i buluşmaya davet edip ona instagram aracılığıyla telefon numarasını verdi.



Arda Turan, Ebru Şallı'ya da instagram'dan "Özledim seni" gibi mesajlar atmıştı.