Ferrari çıkışı

Hülya Avşar, önceki akşam yoldan geçen bir Ferrari üzerine açtı ağzını yumdu gözünü. ‘Bunların ağzına iki tane çakacaksın’ diye çıkışan Avşar Kızı, Ferrari sahipleri için ‘görgüsüz’ yakıştırması yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2017 Güncelleme 27 Nisan 2017, 00:00
Ferrari çıkışı

İÇİNDEKİLER

Sivri diliyle tanınan Hülya Avşar, bu kez Ferrari tutkusuyla bilinen ünlü isimleri kızdıracak… Önceki akşam ailesiyle Tarabya'daki Kıyı Balık'ta yemek yiyen Avşar Kızı, çıkışta basın mensuplarına röportaj verdiği sırada caddeden son hızla geçen Ferrari'nin egzoz sesine bir hayli sinirlendi. Gürültünün bitmesi için bekleyen ünlü sanatçı, daha sonra açtı ağzını yumdu gözünü… Güzel şarkıcı, magazin ve sosyete dünyasında sayısı bir hayli fazla olan Ferrari sahiplerine şu sözleriyle sitem etti: "Bunlara o kadar sinir oluyorum ki! Ağızlarının ortasına iki tane çakacaksın. Param var diye gösteriş yapmak için bu ses çıkartan aletleri alıp insanları rahatsız ediyorlar. Küfür etmekten arabayı beğenemiyorsun."


Bir ara cep telefonuyla gazetecileri çeken Avşar'ın keyfi oradan geçen bir Ferrari'nin gürültüsüyle kaçtı.

İKNA ÇABALARI SÜRÜYOR
Kızı Zehra'nın İngiltere'deki okulunu bıraktığı yönündeki haberlere de açıklık getiren Hülya Avşar, şöyle konuştu: "Zehra, Türkiye'de mimarlık kazanmıştı; ama sonra onu dondurmuştuk. Orada arkadaş sıkıntısı yaşadı. Londra'ya dönüp dönmeyeceğine bu yaz karar vereceğiz. Ben onun mimar olmasını çok istiyorum. İnşallah, bu konuda kazanan ben olacağım."

Doğan SAVAŞ