Dikkat prens var

Bodrum aşığı Suudi Prens Sheikh Mohammed Al Soleiman, önceki gün 70 metrelik lüks yatıyla Türkbükü’ndeydi. Prensin rotası Maça Kızı oldu. Mekana önceden giden korumalar, iskeleyi kontrol etti. Suudi Prens denizde yüzerken bile etrafında koruma ordusu vardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2016 Güncelleme 13 Ağustos 2016, 00:00
Dikkat prens var

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en zengin işadamları arasında gösterilen Suudi Prens Sheikh Mohammed Al Soleiman, bu sene de gelenek bozmadı. Her yaz tatil için Bodrum ya da Çeşme'ye gelen Prens, önceki gün de Türkbükü'nde görüntülendi. Suudi Prens, 4 katlı 70 metrelik devasa yatını açığa demirletip akşam üzeri Maça Kızı'na gitti.


Maça Kızı'ndaki locada oturan prens, arkadaşlarıyla uzun saatler boyunca sohbet etti.

YÜKLÜ BAHŞİŞ...
Suudi Prens Sheikh Mohammed Al Soleiman, tedbiri elden bırakmadı. Prensin önden giden korumaları, mekanda güvenlik kontrolü yaptı. Denizde de 4 korumanın eşlik ettiği Suudi Prens'in etrafında özel olarak 3 garson her an hazır bekledi. Suudi Prens, mekanda akşam yemeği de yedi. Kendisine gösterilen hizmetten çok memnun kalan Prens Mohammed Al Soleiman'ın çalışanlara çok yüklü bahşiş bıraktığı öğrenildi. Suudi Prens, dün de gün boyu Türkbükü'nde yüzerek Ege kıyılarına olan hayranlığını gözler önüne serdi.


Önceki akşam üzeri ve dün sabah Türkbükü'nde yüzen Suudi Prens'in yanından korumaları bir an olsun ayrılmadı. Şnorkelli bir koruma, prensin önünden yüzerek denizin dibini dahi kontrol etti.

HALİL ÇİLİNGİR / BODRUM