Halkımız destan yazdı

Demokrasi nöbetinin adreslerinden biri Kısıklı oldu. Kenan İmirzalıoğlu, önünde saygıyla eğildiği vatandaşlara böyle seslendi. Ünlü oyuncu, ‘Vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktınız. Allah razı olsun’ sözüyle de alkış aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2016 Güncelleme 27 Temmuz 2016, 00:00
Halkımız destan yazdı

İÇİNDEKİLER

FETÖ tarafından düzenlenen hain darbe girişimi sonrası vatandaşların demokrasi nöbeti sürürken Kısıklı, önceki akşam da ünlü isimleri ağırladı. İş, siyaset, magazin ve spor dünyasının birbirinden ünlü isimleri on binlerce vatandaşla bir araya gelerek 'darbeye hayır' sloganları attı. Ünlü isimler teker teker sahneye çıkarak, 'demokrasi nöbeti' tutan vatandaşlara moral verdi. Vatandaşların yanı sıra özel hareket polislerinin de büyük ilgisiyle karşılaşan Kenan İmirzalıoğlu, özel harekat polislerine "Sizler de, şerefli askerlerimiz de bizlerin gururusunuz. Varlığınız bize kuvvet veriyor, bunu unutmayın" dedi.

KALABALIĞIN ÖNÜNDE EĞİLDİ
Yaşanan alçakça saldırı için sahneye çıkarak duygularını ifade eden İmirzalıoğlu, şöyle dedi: "Hepinizden Allah razı olsun. Bu hain girişime ilk dakikalarından itibaren dik bir duruş sergileyerek vatanımıza, bayrağımıza sahip çıktınız. Kahraman demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.'' Ünlü oyuncu, kendisini alkışlayan kalabalığın karşısında eğilerek de vatandaşa şükranlarını sundu. Geç saatlere kadar demokrasi nöbetine devam eden ünlüler arasında Kutsi, Bülent Serttaş, Merve Sevi, Gülben Ergen, Ümit Kılıç ve Aslı Hünel gibi birçok ünlü isim vardı...



BAŞKOMUTAN'A ÖZEL ŞİİR
Demokrasi nöbetine katılan isimler arasında Aslı Hünel ile Bülent Serttaş da vardı. Kısıklı'ya Türk bayraklarıyla gelen ikili, FETÖ'cülere lanet okudu. Serttaş, sahneye çıkarak ise önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu.

Ünlü sanatçı, şu sözleriyle de alkış aldı: "Millet eğilmez, Türkiye yenilmez. Vatanına ve halkına ihanet eden kişiden daha alçak biri olamaz. Bulanır mı bu ırmak, ezelden beri berrak. Kanımızla boyadık, asla inmez bu bayrak. Darbeye hayır."



İmirzalıoğlu ve Kutsi, özel harekatçılarla fotoğraf çektirip emniyet güçlerine "Siz bizim gururumuzsunuz" diye moral verdi.



Merve Sevi de Kısıklı'daki nöbette bayrağımızı elinden bırakmadı.



Ünlü sanatçı Ferman Toprak da eşi Hilal Hanım ile kırmızı-beyaz kıyafetlere bürünerek nöbetteki yerini aldı.



GÜLBEN DE ORADAYDI
Egemen ve Beyhan Bağış ile Mustafa Erdoğan'ın yanı sıra Kısıklı'ya gidenler arasında Gülben Ergen de vardı. Ergen, gece boyu hatıra fotoğrafı çektirdi.

DOĞAN SAVAŞ