Sınır ötesi ilişki

Bade İşçil ile Malkoç Süalp’ın akılalmaz ilişkisinde yeni gelişme! Eski eşler, bayram tatilini oğulları Azur’la birlikte Londra’da geçirip önceki gün İstanbul’a yine hep birlikte döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2016 Güncelleme 12 Temmuz 2016, 01:29
Sınır ötesi ilişki

İÇİNDEKİLER

Yılan hikayesine dönen 3 yıllık evliliklerini geçen ay bitiren Bade İşçil ile Malkoç Süalp, oğulları Azur için bayramı hep birlikte İngiltere'de geçirdi.
İkili, önceki gün 2 yaşındaki oğulları Azur ile İngiltere dönüşü Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi. İşçil, evli oldukları dönemde eşinden hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü iddia etmiş, ayrıca mahkeme kararıyla Malkoç Süalp'e evden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

ÖNCE AZUR, SONRA KARİYER
Eski eşlerin, birlikte yurt dışında tatil yapması "Sınırları aşan ilişkide, sınır ötesi tatil" yorumları yaptırdı. Havalimanı çıkışı bir hayli bitkin olduğu gözlenen Bade İşçil, oğluyla lüks cipine bindi. Eski eşiyle birlikte görüntü vermek istemeyen Malkoç Süalp ise dakikalar sonra kapıda belirdi. İşçil, oğluyla aracın arka koltuğuna otururken Süalp, ön koltuğa geçti. Boşansalar da çocukları için bir araya geldiklerini söyleyen ünlü oyuncu, eski eşiyle gittikleri İngiltere'de bazı işleri hallettiklerini dile getirdi. Yakın zamanda ekrana dönmek istediğini söyleyen Bade İşçil, "Gelen teklifleri Azur'u da göz önüne alarak değerlendiriyorum" dedi.



AYDIN HAMZA