CANımız yandı

Yaşanan terör saldırısından sonra önceki gün Atatürk Havalimanı’na giden Sibel Can duygusal anlar yaşadı. Tanıdıklarının da olayda yaralandığını söyleyen Can, gözyaşlarına hakim olamadı. Anma alanına karanfil bırakan sanatçı, "Canımız yandı ama bizi bölemezler. Büyük Türk milleti acısını paylaşmayı da iyi bilir" diyerek teröre lanet okudu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 00:00
CANımız yandı

İÇİNDEKİLER

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen ve onlarca masum insanın yaşamını yitirdiği hain terör saldırısının ardından Sibel Can, kızı Melisa ile birlikte Monaco'ya gitmek için önceki gün havaalanındaydı. Ünlü sanatçı, patlamadan dolayı havalimanında oluşan harap olmuş görüntü karşısında gözlerine inanamadı. Ramazan Bayramı'nda vereceği konserler öncesinde kısa bir tatil yapacak olan Can, dış hatlar terminaline geldiğinde duygu dolu anlar yaşadı.

'ACIM ÇOK FAZLA'
Ünlü sanatçı tüm Türkiye'yi yasa boğan patlamada hayatını kaybedenler için kurulan anma alanına karanfil bıraktı. Hain saldırıda tanıdıklarının da yaralandığını belirten Sibel Can, "İlk gün acı haberle çok kötü olduk. Burada çalışan tanıdıklarımdan bazıları terör saldırısında yaralandı. Bu nedenle acım çok daha fazla" dedi.



Sibel Can, saldırıda ölenler için hazırlanan anma alanına giderek karanfil bıraktı. Ünlü sanatçı acısının büyük olduğunu söyledi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Anma alanında dua eden ünlü şarkıcı, "Gerçekten çok büyük acı... Buraya gelince tüylerim diken diken oldu. Biz bu halde perişan durumdaysak, hayatını kaybedenlerin yakınlarının ne halde olduklarını düşünemiyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Konuşacak halim yok. Derin üzüntü içerisindeyim" diye konuştu. Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü sanatçı "Canımız yandı ama bizi bölemezler. Büyük Türk milleti acısını paylaşmayı da iyi bilir" dedikten sonra uçağına binmek üzere kızıyla birlikte anma alanından ayrıldı.

AYDIN HAMZA