Yıldızlı destek

Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul’da yaşanan hain saldırı, yıldızları da hüzne boğdu. Madonna’dan Paris Hilton’a, Naomi Campbell’dan Enrique Iglesias’a kadar birçok star, sosyal medyadan acımıza ortak oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2016 Güncelleme 30 Haziran 2016, 01:12
Yıldızlı destek

İÇİNDEKİLER

KALPTEN TAZİYE
İstanbul'da verdiği konserlerinde her fırsatta Türkiye aşığı olduğunu söyleyen Enrique Iglesias, dün profilinde Türk bayrağı paylaştı. İspanyol şarkıcı, fotoğrafın altına da "Kalbim seninle İstanbul" notu düşerek acımıza ortak oldu.



DUALARI BİZİMLE
Popun efsane ismi Madonna, sosyal medyadan ülkemize destek mesajı yollayan ilk isim oldu. Türk dansçısıyla çekilmiş fotoğrafını twitter ve instagram'da paylaşan ünlü yıldız, şöyle yazdı: "İstanbul için, Türkiye için dua edin. Neden bir başkasını sevmek bu kadar zor!"

PROFİLLERİ AY-YILDIZ'LA DONANDI
Dünyaca ünlü aktris Kate Hudson, Türkiye'de yaşanan üzücü olaylara yine duyarsız kalmadı. Hudson, instagram profilinde Türk bayrağı yayınlayarak acımızı paylaştı.

Birçok defa Türkiye'ye gelen Paris Hilton da instagram profilinde Türk bayrağı fotoğrafı yayınlayıp "Duygularım ve düşüncelerim bu korkunç trajediden etkilenenlerle" diye yazdı.

LARRY KING/ABD
Dünyanın en ünlü talk-show sunucusu Larry King, İstanbul'daki hain saldırıdan sonra şu mesajı yayınladı: "Muhteşem şehirde alçak terör saldırısı... Her yeni haberde öfkem daha da artıyor".

TÜRKÇE YAZDI
Geçtiğimiz yıllarda birçok defa İstanbul, Antalya ve Bodrum'a gelen Irina Shayk da acımızı paylaşan yıldızlardan... Türk fotoğrafçı Mert Alaş'la dostluğuyla bilinen Rus Model, Alaş'ın Türkçe olarak yazdığı şu taziye mesajını yayınladı: "Yine terör! Daha ne kadar çocuk, ana, baba, kardeş ölecek? Ne kadar ağlayacağız!"

SARA SAMPAIO/PORTEKİZ
Reklam filmi için daha önce İstanbul'a gelen Victoria's Secret meleği Sara Sampaio, "Türkiye'den kötü haberler! Korkunç! Aklım Türkiye'de… Bu saldırılar dursun" dedi.

MICHAEL KORS/ABD
Ünlü tasarımcı Michael Kors, "Dualarımız ve düşüncelerimiz İstanbul'daki saldırıdan etkilenenlerle…" mesajıyla daha önce birçok defa geldiği İstanbul'daki saldırıya duyarsız kalmadı.

ŞEYTAN İLAN ETTİ
İtalya'nın dünyaca ünlü şarkıcısı Eros Ramazzotti, İstanbul'u kana bulayan hain teröristler için "şeytan" ifadesini kullandı. İtalyan şarkıcı, vefat edenler için de "Işıklar içinde uyusunlar" dedi.



TÜRKİYE AŞIĞINDAN BAYRAKLI MESAJ
Daha önce defalarca İstanbul ve Bodrum'a gelen dünyaca ünlü top model Naomi Campbell, profilinde Türk Bayrağı'nın olduğu bu fotoğrafı paylaşıp "Dualarım ve sevgim İstanbul ile birlikte…" mesajını yazdı.

YİNE İÇİMİZ PARÇALANDI
Toplumsal konulara karşı duyarlılığıyla bilinen Tarkan'dan da taziye mesajı gecikmedi. Megastar, "Yine içimiz parçalandı, yandı. Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim" dedi.

LANET OKUDU
Sibel Can, saldırının ardından "Maalesef ölü sayısı artıyor. Terörü destekleyen ve bu durumdan nemalanmaya çalışan kim varsa lanet olsun. Allah ülkemizi ve bizleri korusun" mesajı yayınladı.

HADİSE: "Yine canlarımız gitti... Canımız yandı... Güzel ülkem, İstanbul'um... Bu son olsun artık..."
FAHRİYE EVCEN: "Sözün bittiği yerdeyiz… Masum insanların canına kıyanlara lanet olsun! Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara acil şifa versin, bizleri de korusun."
OKTAY KAYNARCA: "Korkmayan sinmeyen kararlı dik ama dikkatli bir ulus anlayışı tek çıkış yolu. Başın sağolsun memleketim."
SEDA SAYAN: "Bu ülkeyi bölmeye, bu bayrağı indirmeye gücünüz yetmeyecek!"
IŞIN KARACA: "İçimiz dışımız ölüm mü olacaktı! Artık tüm bu saldırılar, ölümler, ayrılıklar, düşmanlıklar son bulsun! Yeter!"