Türk baharı

Ortadoğu’nun müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği “Murex D’or Ödülleri”nde, Beren Saat ve Murat Yıldırım da ödüllendi. Birçok yıldız ismin katıldığı gecede en büyük ilgiyi Türk oyuncular gördü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2016 Güncelleme 30 Mayıs 2016, 01:19
Türk baharı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncular Beren Saat ve Murat Yıldırım sevgisi Türkiye sınırlarını aştı. Ortadoğu'nun en köklü ödüllerinden olan Murex D'or 2016'da birbirinden ünlü isimler katıldı. Müzik, sinema ve TV dallarında en başarılı isimlerinin seçildiği "Murex D'or Ödülleri"nde Beren Saat, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alırken "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü ise Murat Yıldırım'a verildi. Lübnan televizyonundan da canlı yayınlanan ödül törenine yıldızlar akın ederken, en büyük ilgiliyi ise güzel oyuncu Beren Saat ve Murat Yıldırım gördü.

ADIM ADIM TAKİPTELER
Medya mensuplarının adım adım takip ettiği Saat, hayranlarının da yakın markajındaydı. Beyrut sokaklarında adım atmakta zorlanan ve sık sık fotoğraf çektirmek zorunda kalan Beren Saat, "Buralarda bile böyle sevilmek gerçekten çok güzel. Ülkemizi ve bizi çok önemsiyorlar. Bu da gurur verici" dedi. Ödülüyle objektiflere mutluluk pozu veren Murat Yıldırım da "Türk sineması büyümeye devam edecek" dedi. Bu arada son dönemde beğeni toplayan Türk dizileri yaklaşık 40 ülkede gösteriliyor.



BEYRUT KARIŞTI
Beren Saat ve Murat Yıldırım, Beyrut'ta sadece hayranlarının değil medyanın da büyük ilgisini gördü. Ödül töreninin yapıldığı alana akın eden hayranları oyuncuları yakından görebilmek için birbirini ezdi. Arap dergileri ve televizyonları oyuncularla röportaj yapabilmek için adeta yarıştı.