Aşka geldiler

Murat Boz, önceki akşam canlı yayında Aslı Enver için ‘Çok seviyorum, çok aşığım’ dedi. Sevgilisinin ilan-ı aşkına kayıtsız kalmayan güzel oyuncu da romantik bir kareyi instagram’da takipçileriyle paylaşıp ‘Ben de seni’ yorumu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mayıs 2016 Güncelleme 29 Mayıs 2016, 00:00
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

CANLI YAYINDA UTANDIRAN SORU
'Janti' isimli albümüyle büyük beğeni toplayan Murat Boz, özel hayatıyla da gündemde... Ünlü popçu, önceki akşam katıldığı Beyaz Show'daki sözleriyle gündem oldu. Murat Boz, programa telefonla bağlanan bir seyircinin sorusu karşısında zor anlar yaşadı. Telefondaki seyirci, ünlü popçuya "Aslı Enver'in hangi özelliğine aşık oldunuz?" sorusunu yöneltti.

GÜNE DAMGASINI VURDU
Soru karşısında çok utanan Murat Boz, şu samimi açıklamayı yaptı: "Genel bir şey söyleyeceğim; aşk, nedensiz bir şey, seçenekleri yok. Çok seviyorum, çok aşığım." Boz'un bu yanıtı stüdyoda alkış tufanı kopartırken ünlü popçunun sözleri, sosyal medyada da günün en çok konuşulan konuları arasına girdi. Ünlü şarkıcıya, aşkından yanıt gecikmedi.

JESTİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI
Yakışıklı popçuya sarılırken çekilmiş romantik bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Aslı Enver, bu fotoğrafının altına da "Ben de seni Murat Boz" diye yorum yapıp kalp ikonları koydu. Aşkının canlı yayında yaptığı ilan-ı aşkına böyle karşılık veren güzel oyuncunun bu paylaşımı ise 16 saat gibi bir zamanda tam 145 bin kişi tarafından beğenildi.