Halil baharı

Muhabirimiz Halil Çilingir, geçtiğimiz gün Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli’yi ilk kez böyle romantik bir şekilde görüntüledi. Ünlü çiftin Arap hayranları da twitter’da açtıkları ‘Hepimiz Haliliz’ başlığıyla muhabirimizi trend topic yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2016 Güncelleme 19 Mayıs 2016, 00:00
Halil baharı

İÇİNDEKİLER

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun 14 Mayıs'taki düğünü, büyük ses getirirken törene katılan bir çift, Cunda'ya akın eden bütün ünlüleri gölgede bıraktı... İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, düğünden sonraki sabah Cunda'da aşka geldi. İlk kez böyle romantik görüntüler sergileyen ünlü çiftin o anları da muhabirimiz Halil Çilingir'in objektifine takıldı.

BEĞENİ VE PAYLAŞIM REKORU
Burçin Terzioğlu'nun İlker Kaleli'nin sırtına yatıp güneşlendiği fotoğrafların gazetemizde yer alması büyük yankı uyandırdı. Ünlü çiftin romantik pozlarını ilk kez gören Arap hayranları, sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru kırdı. Facebook, twitter ve instagram'da Halil Çilingir'in çektiği fotoğrafları yayınlayan Araplar, muhabirimize sosyal medyadan yoğun ilgi gösterdi. Araplar, Halil Çilingir'i tebrik yağmuruna tutmakla da kalmadı. Araplar'ın açtığı 'Halil' ve 'Hepimiz Haliliz' hastag'i Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Bahreyn ve Katar'da twitter'da trend topic oldu.




Halil Çilingir'in fotoğraflarını paylaşan Araplar, altına 'Hayalleri gerçekleştiren Halilimiz çok yaşa' ve 'Aslan Halil' gibi mesajlar yazdı.