Kayanova

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, çapkınlıkta hız kesmiyor. Adı Kazanova'ya çıkan çapkın işadamı, önceki gece bir güzelle yakalanınca 'Ben bu bayanı tanımıyorum' diyerek güldürttü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2016 Güncelleme 28 Şubat 2016, 00:00
Kayanova

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en güzel kadınlarından Hülya Avşar'la evliliğinden Zehra isminde bir kızı bulunan Kaya Çilingiroğlu, magazin dünyasının en hızlı playboyu oldu. Her hafta başka bir güzelle objektiflere yakalanan ünlü işadamının adı 'Kazanova'ya çıktı. Çapkınlıkta sınır tanımayan Çilingiroğlu önceki gece de Karaköy'de objektiflere yansıdı. Mitte adlı mekanda kumral bir bayan ile gece boyunca eğlenen Çilingiroğlu'nun kaçamak gecesini patlayan flaşlar bozdu. Mekandan kumral güzelle birlikte çıkan işadamı, objektiflere yakalanınca şaştı kaldı. Yan yana yürüdüğü güzeli yalnız bırakan ve tanımadığını söyleyen Çilingiroğlu, herkesi güldürdü.

SONUNDA PES ETTİ
Gazetecileri atlatamayan Kaya Bey ve yanındaki güzel daha sonra tekrar mekana geri döndü. Yaklaşık 1 saat daha eğlenen Çilingiroğlu, gazetecilerin mekanın önünden ayrılmadığını görünce pes etti. Aracına binerek mekandan yalnız başına ayrılan Çilingiroğlu'nun keyifli gecesi kötü biterken, pilates hocası olduğu öğrenilen kumral güzel de Çilingiroğlu'ndan hemen sonra mekandan ayrıldı.



HALİL ÇİLİNGİR