Aşk bereketi

Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, aynı reklam filminde buluştu. Sosyetik güzelin sadece adının geçtiği reklam için ünlü çift, 300 bin lira aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Şubat 2016 Güncelleme 09 Şubat 2016, 01:42
Aşk bereketi

İÇİNDEKİLER

Ekim 2014'te evlenen Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan'ın mutluluğu, geçtiğimiz ay çocuklarının dünyaya gelmesiyle katlandı. Oğullarına Emir ismini veren ünlü çift, yıllardır da firmaların gözdesiydi. Magazin dünyasının gözde çiftini reklamlarında oynatmak için birbirleriyle yarışan firmalar, bunu bir türlü başaramadı.

ÇOK BEĞENİLDİ
Neslişah Alkoçlar, ekrana çıkmamakta ısrar edince
çare bulundu. Engin Altan Düzyatan, '14 Şubat Sevgililer Günü' için çekilen bir reklam filminde sosyetik eşi olmadan rol aldı; ancak reklamın başrolünde yine de Neslişah Alkoçlar vardı. Yakışıklı oyuncu, reklamda güzel eşinin kendisine kayak yaparken sakatlanmaması için kask aldığını duygusal sözlerle anlattı. Büyük beğeni kazanan reklam filminden Engin Altan Düzyatan'ın 300 bin lira ücret aldığı iddia edildi. Dedikodulara göre ünlü çift, aynı firmayla benzer bir reklam filmi için daha anlaştı.

TOPLAM 600 BİN
Mayıs ayındaki 'Anneler Günü' için yine reklamda rol alacak
Engin Altan Düzyatan, senaryo gereği bu kez sadece eşi Neslişah Alkoçlar'dan değil oğlu Emir'den de bahsedecek. Yakışıklı oyuncu ve ailesinin bu reklam filmi için de yine 300 bin lira alacağı konuşuluyor. Böylece Düzyatan Ailesi, iki reklamdan toplam 600 bin lira kazanmış olacak.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL