Nişantaşı operasyonu

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Ünlü çift, önceki akşam Nişantaşı'ndaki Cartier mağazasına giderek küçük bir servet karşılığı alyanslarını aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2016 Güncelleme 04 Şubat 2016, 00:00
Nişantaşı operasyonu

İÇİNDEKİLER

Yeni yılın ilk saatlerinde Kenan İmirzalıoğlu'nun ettiği teklifle evlilik için ilk adımı atan Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu, nikah hazırlıklarına hız verdi. Yakında aile arasında söz ve nişan yüzüklerini takacak olan ünlü çift, önceki akşam Nişantaşı'nda alışverişe çıktı. Nişan yüzükleri için Cartier'i tercih eden Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, rica ederek mağazanın kapılarını kapattırdı. İçeride başka müşteri olmadığı için alyanslarını rahat bir şekilde seçen ünlü çift, yaklaşık 1 saatin ardından mağazadan ayrıldı. Mağaza çıkışında elinde nişan alyanslarının olduğu bir çanta gözlenen Sinem Kobal'ın yüzünde ise güller açıyordu.


Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a evlilik teklifi yaparken de gösterişli bir tektaş pırlanta yüzük almayı tercih etmişti.

CUNDA DEĞİL BÜYÜKADA!
21 Mayıs'ta Cunda Adası'nda evleneceği konuşulan
ünlü çift, bu sorular karşısında önce gülümsedi. Kenan İmirzalıoğlu ise dayanamayıp espriyi patlattı: "Yanlış duymuşsunuz, düğün yerimiz Cunda Adası değil Büyükada!"

HALİL ÇİLİNGİR