Aşk Ozanı!

Özel hayatıyla sık sık gündem olan Ozan Güven, önceki gece kumral bir güzelle eğlendi. Yakışıklı oyuncu, gazetecilerden kaçmaya çalışsa da gizemli aşkıyla evine girerken yakalanmaktan kurtulamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2016 Güncelleme 30 Ocak 2016, 00:00
Aşk Ozanı!

İÇİNDEKİLER

Çapkınlıklarıyla ünlü Ozan Güven'in adı ünlü spiker Nazlı Çelik ile anılmış ancak bu dedikodular ikili tarafından yalanlamıştı. Başarılı oyuncunun gerçek sevgilisi ise önceki akşam ortaya çıktı. Ozan Güven, Galata'daki bir mekanda kumral sevgilisiyle baş başa eğlendi. Mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenen ikili, koşar adım taksiye binerek görüntü vermedi.



Ozan Güven, sevgilisinin aksine basın mensupları karşısında son derece rahat tavırlar sergiledi ancak ilişkisiyle ilgili konuşmadı.

YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İSTEMEDİ
Basın mensuplarıyla köşe kapmaca
oynayan Ozan Güven ile sevgilisinin planı ise ünlü oyuncunun evinin girişinde suya düştü. İkili, Ozan Güven'in Levent'te bulunan evine girişte görüntülenmekten kurtulamadı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Güven, "Arkadaşlar size bir şey söylemek istemiyorum" diyerek kumral güzelle birlikte evine girdi. Başarılı oyuncu rahat tavırlar sergilerken sevgilisinin yüzünü sürekli objektiflerden saklamaya çalışması ise gözden kaçmadı.



HALİL ÇİLİNGİR