Hızlı ve öfkeli

Çapkınlıkta rekora koşan Cem Yılmaz, gönlünü şimdi de güzel spiker Dilara Gönder'e kaptırdı. Önceki akşam Arnavutköy'de yeni aşkıyla görüntülenen şovmen, her zamanki gibi gazetecilere karşı agresifti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2016 Güncelleme 07 Ocak 2016, 02:35
Hızlı ve öfkeli

İÇİNDEKİLER

YAŞ GÜNÜNE KATILDILAR
Son filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i vizyona soktuktan sonra çapkınlıkta gaza basan Cem Yılmaz, yeni yıla da aşkla girdi! Ünlü komedyenin yeni başlayan ve ses getirecek beraberliği ise önceki akşam Paris Büyükelçisi Hakkı Akil'in Arnavutköy Eftelya Balık'ta gerçekleşen doğum günü yemeğinde ortaya çıktı.

AYNI ARAÇLA GELDİLER
Mekana kendisine ait VIP minibüsle gelen Cem Yılmaz'dan sonra araçtan güzel spiker Dilara Gönder indi. Bu sırada gazetecileri gören Yılmaz ise "Siz nasıl oluyor da bizden önce burada olabiliyorsunuz?" sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi. Şovmen ile Gönder, daha sonra birçok ünlü ismin de hazır bulunduğu mekana geçti.

EVİNDE SIK SIK GÖRÜLÜYOR
Mekan içinde de son derece samimi oldukları öğrenilen Dilara Gönder ile Cem Yılmaz, Arnavutköy'den de birlikte ayrıldı. Bu arada spikerliğin yanı sıra oyunculukla da ilgilenen Gönder'in bir süredir ünlü komedyenin Levent'te bulunan villasına girip çıkarken görülmesi de ikili arasındaki aşk iddialarını güçlendirdi.

Levent'teki Cem Yılmaz'ın evinden birlikte çıkan ünlü şovmen ile Dilara Gönder, aynı araçla Arnavutköy'e geldi. 42 yaşındaki Yılmaz'ın yeni sevgilisi Dilara Gönder, 1983 doğumlu. Gönder, bugüne kadar Yılmaz gibi birçok ünlüyle aşk yaşadı.



Çapkın şovmen, basın mensuplarını karşısında görünce her zamanki gibi agresif tavırlar sergiledi.

HALİL ÇİLİNGİR