Eli maşalı kaynana

Bülent Ersoy'u dinlemeye giden müstakbel kayınvalidesi, yer bulamayınca ortalığı birbirine kattı. Takılarıyla Diva'yı aratmayan Şehnaz Yılmaz, ön masaya kurulunca tüm görevliler rahat bir nefes aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2016 Güncelleme 02 Ocak 2016, 01:04
Eli maşalı kaynana

İÇİNDEKİLER

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, yılbaşını Yenibosna'daki Gönen Otel'de sahneye çıkarak karşıladı. Ünlü sanatçının konserinde ise gözler 6 yıldır aşk yaşadığı Berk Yılmaz ve annesi Şehnaz Yılmaz'daydı. Diva'dan 38 yaş küçük sevgilisi ile annesi, Bülent Ersoy'un sahnede olduğu anda oturacak yer bulamayınca kıyamet koptu. Salon girişinde ayakta bekleyen müstakbel kayınvalide, oğlunun sandalye istemesiyle çılgına döndü.



TAKILARI DA OLAY!
Şehnaz Yılmaz, oğluna "Sandalye isteyeceğine bize en önden masa ayarlat" diye çıkışınca genç delikanlı, "Ne yapalım anne, şimdi ortalığı mı karıştırayım!" diye karşılık verdi. Olay, Bülent Ersoy'un yapımcısının devreye girmesiyle çözüldü ve müstakbel kaynana, masasına kuruldu. Şehnaz Yılmaz, tavırlı ve gösterişli takılarıyla ise "Diva, kendine göre bir kaynana bulmuş" dedirtti!

Sahnede tahtı andıran bir koltukta oturan Diva'nın gösterişli kıyafeti de 1 buçuk ayda dikildi.




OĞLUNU AZARLADI
Mekanda oturacak yer bulamayan Şehnaz Yılmaz, uzun süre bekletilince oğluna kızdı.