Tazminat savaşı

Bade İşcil'in 600 bin lira tazminat isteyerek boşanma davası açtığı eşi, karşı atağa geçti. Malkoç Süalp, 'bencil, öfkeli ve megaloman' dediği oyuncudan 500 bin lira tazminat talep etti. Sosyetik iş adamı, 'Annenin psikolojisi iyi değil' diyerek de oğlunun velayetini istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2015 Güncelleme 25 Temmuz 2015, 00:00
Tazminat savaşı

İÇİNDEKİLER

Geçen ay Türkiye gündemine yerleşen Bade İşçil ile Malkoç Süalp arasında kılıçlar yine çekildi. Kavga, İşçil'in 2013'te evlendiği sosyetik iş adamına açtığı boşanma davasıyla başladı. İşçil, eşini "Bebeğimi emzirmeme bile izin vermiyor" diyerek suçladığı Malkoç Süalp'e açtığı boşanma davasını geri çekti. İkili, bu olayın ardından birlikte tatile çıktı. Ancak Bade İşçil'in geri çektiği davanın detayları basına yansıyınca eşler arasında yine gerginlik başladı.

ŞOK EDİCİ İDDİALAR
İddiaya göre Malkoç Süalp, Bade İşçil'e "Bu iddiaları kızgınlıkla söylediğine dair bir basın açıklaması yap" dedi. Güzel oyuncu ise "İtibarım zedelenir, dizi teklifi gelmez" diyerek eşinin bu ricasını reddetti. Evde yaşanan gerginliğin ardından da bu kez Bade İşçil, öfkesini kontrol edemediğini iddia ettiği eşine karşı uzaklaştırma kararı aldırdı. Hatta Bade İşçil, geçtiğimiz haftalarda "Evime geldi" diyerek Malkoç Süalp hakkında karakola suçduyurusunda bulundu. Sığınma talebiyle de dava açan güzel oyuncu, şimdi de sosyetik iş adamının şaşırtıcı iddialarıyla karşı karşıya... Malkoç Süalp, açtığı boşanma davasında kendisinden 600 bin lira tazminat isteyen Bade İşçil'e karşı dava açtı. Süalp'in mahkemeye sunduğu dilekçesindeki detaylar ise şoke edici...

YÜZÜNÜ TIRNAKLAMIŞ
Soylu ve askeri bir kökenden geldiğini, 1990'da üniversiteyi birincilikle bitirdiğini, eğitimi için tüm dünyayı dolaştığını ve çeşitli holdinglerde çalıştığını belirten Süalp, kadına yapılan saldırılara karşı hep mücadele içinde olduğunu belirtti. Maddi manevi hep oğlunun yanında olduğunu anlatan Süalp, her akşam eve erken giderek çocuğuna kitap okuduğunu, şarkı söylediğini, banyosunu yaptırdığını ifade etti. Malkoç Süalp'in avukatı da dilekçede "Davacı babanın ne kadar mükemmel baba olduğu Bade Süalp'in el yazısıyla günlüğünden açıkça belirtilmiştir" ifadesine yer verdi. Eşinin açtığı boşanma davasıyla hayatının karardığını anlatan Malkoç Süalp, Bade İşçil'in davayı açtıktan sonra evi terk ettiğini, sonrasında tekrar geri döndüğünü belirtti. Sosyetik iş adamı, uzaklaştırma kararına itiraz edilince bu kararın kaldırıldığının da altını çizdi. Bade İşçil'i aşırı kıskançlıkla suçlayan Malkoç Süalp, güzel oyuncunun sürekli kavga ve sorun çıkardığını, inatçı, öfkeli ve megaloman olduğunu iddia etti. Hatta sosyetik işadamı, eşinin bir kavga esnasında yüzünü tırnaklarıyla çizdiğini de belirti.

'HASTANEDEN RAPOR ALINSIN '
Oğlu Azur'un da velayetini isteyen
Malkoç Süalp'in dava dilekçesinde şu cümlelere yer verildi: "Bade Süalp'in panik atak olduğu, depresif duygularla sürekli ev içerisinde huzursuzluk yarattığı, geçimsiz ve bencil olduğu, evde sürekli çalışanların vereceği bilgilerle sabit olacaktır. Ayrıca tam teşekküllü bir hastaneden rapor ile velayetin anneye verilmesindeki sakıncılar ortaya çıkacaktır. Bade Süalp, velayet görevini sağlıklı yürütebilecek dinginliğe sahip değildir. Psikolojisi iyi değildir. Çocuğun velayetinin davacı babaya verilmesini istiyoruz." Sosyetik iş adamı, Bade İşçil'in iddaları yüzünden iş hayatında maddi zarara da uğradığını söyleyerek güzel oyuncudan 500 bin lira tazmirat istedi. Malkoç Süalp, dilekçesinde "Bade İşçil'in bankada 80 bin doları bulunmaktadır. 2013 geliri 1 milyon 318 bin 816 liradır. Müvekkil baba ise bir şirkette genel müdürdür ve aylık 10 bin lira ücret almaktadır. Davacı babanın büyük üzüntüsünün telafisi bakımından 500 bin lira manevi tazminat istiyoruz. Ayrıca ortak konutun yarısının müvekkil babaya ve tarafların boşanmasına karar verilmesini istiyoruz."

BADE İŞÇİL GİZLİLİK KOYDURDU
Güzel oyuncu, geçen ay açtığı boşanma davasında kocasından 600 bin lira tazminat ile 70 bin lira nafaka istemiş, ayrıca çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini talep etmişti. Sosyetik eşinin öfkesini kontrol edemediğini iddia eden Bade İşçil, yeniden açtığı boşanma davasına ise gizlilik ve yayın yasağı koydurdu.