Cadı Işıl

Işıl Reçber, ABD tatilinde gördüğü bir şatonun fotoğrafını paylaştı ve 'İçinde cadı Varmış. Türk kadını da cadı. O bizden korksun' diyerek meydan okudu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2015 Güncelleme 30 Haziran 2015, 00:00
Cadı Işıl

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık olay yaratan Işıl Reçber, eşi Rüştü ve yakın dostları Kerem- Elif Gönlüm çiftiyle Amerika tatiline devam ediyor. Birbirinden renkli tatil görüntülerini instagram'daki takipçileriyle paylaşan Reçber, Beverly Hills'te gördüğü şatonun önünde poz vermeyi ihmal etmedi.

YİNE TARTIŞMA
Işıl Reçber, fotoğrafın altına yaptığı "Beverly'nin göbeğinde bir cadı yaşıyor dediler. 'Hadi gidip tanışalım' dedim. Korktu millet. 'O bizden korksun' dedim Türk kadınının hangisinde cadılık yok ki, az ya da çok... Genlerimizde var evelallah... Ben geldim birazdan kapısını çalacağım, kim sağ kim selamet görelim" yorumuyla tepki çekti.

KADINLAR KIZDI

Bazı takipçileri fotoğrafı beğenirken bazı kadınlar da "Tüm Türk kadınlarını kendinle bir tutma", "Işıl senin cadılığın Rüştü'ye söker, dikkat et", "Senin gibi renkli hayatım olsun cadı değil melek olurum" gibi yorumlar yaptı.