Tepki saati

Birçok ünlü seçim için hayırlı olsun demekle yetinirken Beren Saat ise oyunu HDP'ye vereceğini söyledi. Sosyal medyada dün eleştiri bombardımanına tutulan Saat, tek kelime etmedi ve eşi Kenan Doğulu ile Danimarka'da keyif çatmayı seçti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2015 Güncelleme 09 Haziran 2015, 00:31
Tepki saati

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en ünlü isimleri önceki gün milyonlar gibi sandığa koştu. Bergüzar Korel'den Sezen Aksu'ya kadar birçok ünlü gönüllerinde yatan siyasi partiyi söylemedi. Popüler kültürün ülkemize kazandırdığı 'yengemiz' Beren Saat ise oyunu HDP'den yana kullandığını ilan etti. İşine gelmediğinde gazetecilerle tek kelime konuşmayan oyuncu, sosyal medyadan sürekli seçim propagandası yapıp hayranlarının görüşlerini etkilemeye çalıştı. Beren Saat, önceki gün de oyunu kullanıp sandık başındaki pozunu instagram'da paylaştı. Ünlü oyuncunun bu fotoğrafına 3 bini aşkın tepki mesajı yağdı. Beren Saat'in rol alacağı hiçbir projeyi izlemeyeceğini söyleyen takipçilerinin yorumlarına diğer örnekler şöyle: "Asmalımescit'teki barlarda oturup devlet yıkıp devlet kuruyor bu zihniyet", "Senin çağdaşlık diye PKK'ya attığın oy bir gün gelip bulur seni", "Memnun olmadığınız iktidarı düşürmek için teröristlerin kucağına atlamak bana omurgasızca geliyor."

TEPKİ SAATİ

Cemiyet hayatının gözde ismi Reyhan Göksun, AK Parti'nin tek başına iktidar olamamasına isyan etti. Sosyetik güzelin en büyük tepkisi HDP'ye oy verenlereydi. Reyhan Göksun, instagram'dan 'Chucky' isimli karakterin fotoğrafını paylaşıp "Emanet oyların iç yüzü" yazarak HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef aldı.

Göksun, dün dolar ve euro'daki yükselişi gösteren bir grafiği de paylaşıp "Düzenin bozulmasının ilk gününün faturası" dedi. "Piyasalara baktıkça 'Allah belalarını versin' diyorum" diyen sosyetik güzel, bazı takipçilerinden destek gördü. Reyhan Göksun'a destek veren dostları kadar paylaşımları karşısında sert tepki gösteren takipçileri de oldu.