Sosyetik halay

TESYEV'in önceki akşam Four Seasons'taki daveti, sosyeteyi buluşturdu. Kenan Doğulu ile düet yapan cemiyet hayatının ünlü isimleri bir ara sahneye çıkıp halay çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2015 Güncelleme 28 Mayıs 2015, 00:00
Sosyetik halay

İÇİNDEKİLER

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı'nın (TESYEV) 16. kuruluş yıldönümü, önceki akşam iş ve cemiyet dünyasının katılımıyla Four Seasons Hotel Bosphorus'da kutlandı. TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer ve İcra Komitesi Başkanı Siren Ertan Çarmıklı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Kenan Doğulu, sosyetikleri coşturdu. Alara Koçibey ve Melda Kosif de sürpriz yapıp Doğulu ile düete imza attı. Gecede hiçbir ücret almadan sahneye çıkan Doğulu, her zamanki gibi şarkıları ve enerjisiyle konuklara eğlenceli anlar yaşattı.

KENAN FARKI

Kenan Doğulu'nun davetiyle sosyetikler de sahneye atın etti. Hüsnü Güreli, Tuncer Öztarhan, Murat Aslan, Gökhan Çarmıklı ve Sanem Tezman ile Ralf Tezman'ın da arasında bulunduğu isimler Kenan Doğulu'nun şarkılarıyla halay çekti. Özellikle Türkiye'nin en zengin iş adamlarından Hüsnü Güreli, halay çekerken en çok eğlenen isimdi.