İşte küçük Emrah

Emrah'ın 3 Aralık 2014 doğumlu oğlu Elyasa, önceki akşam ilk kez görüntülendi. Anne Sibel Erdoğan, oğlunu saklamaya çalışırken Emrah çok rahattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2015 Güncelleme 26 Nisan 2015, 00:00
İşte küçük Emrah

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz Haziran ayında Sibel Erdoğan ile nikah masasına oturan ve bu evlilikten Aralık ayında Elyesa adında oğlu olan Emrah, önceki gün eşi ve yeni doğan oğlu ile Gayrettepe'deki ofisinin altındaki pastanede görüntülendi. Magazin basınından sır gibi sakladığı oğlunun ilk kez görüntülenmesine sinirlenen Sibel Erdoğan, ne yapacağını şaşırdı.

'SİLİN' DEDİ AMA...
Flaşların patlamasının ardından oğlunu gizlemeye çalışan Sibel Erdoğan, basın mensuplarının yanına Emrah'ın menajerini yolladı. Fotoğrafları sildiremeyince kendisi gazetecilere "Oğlumun fotoğraflarını silin" diyen Sibel Erdoğan, yine olumsuz yanıt alınca mekana geri döndü. Saatler gece yarısını gösterdiği anda mekandan ayrılan Sibel Erdoğan ile Emrah, görüntü vermemek için adeta çırpındı.

DEDESİNİN İSMİ...
Sibel Hanım, oğlunu battaniye ile kamufle ederken Emrah da güneş gözlüğü takarak yüzünü nedensiz yere gizlemeye çalıştı. Bu arada minik Elyesa'nın babasından çok annesine benzediği herkesin ortak yorumuydu. Annesinden dolayı Belçika vatandaşı olan Elyesa, Emrah'ın babasıyla aynı adı taşıyor. Elyasa, Kur'an'da adı geçen peygamberlerdendir.