VIP çiftlik

ciftlik Hayvan dostu Süreyya Yalçın, Ozan Bora ile yaşadığı Miami'deki evine 4 köpek ve çitadan sonra bir de yılan aldı. İkoncanın villası adeta hayvanat bahçesine döndü!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2015 Güncelleme 02 Mart 2015, 00:00
VIP çiftlik

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin en renkli simalarından Süreyya Yalçın'ın çılgınlıklarının ardı arkası kesilmiyor. Sevgilisi Ozan Bora ile yılın büyük kısmını Miami'de geçiren sosyetik ikoncan, hayvan tutkusunu da farklı bir boyuta taşıdı. Bir dönem evinde 12 köpek besleyen Süreyya Yalçın, Miami'ye yerleşince beslediği köpeklerinin sayısını 4'e düşürdü.

SINIR TANIMIYOR
Yıllar önce evinde maymun besleyerek gündem
olan ikoncan, geçtiğimiz aylarda da bir çitayı sahiplenmişti. Sadece evcil hayvanlar değil her hayvanı çok sevdiğinin altını çizen Süreyya Yalçın, şimdi de Miami'deki evinde bir yılan beslemeye başladı. Yalçın'a bu konuda destek sevgilisinden de geldi. Süreyya Yalçın, evinde yeni beslemeye başladığı yılanın fotoğrafını da instagram hesabından paylaştı.

BABA YADİGARI
Bu arada sosyetik ikoncanın hayvanlara olan düşkünlüğü merhum babası Faruk Yalçın'dan geliyor. Merhum işadamının adını taşıyan Darıca'daki hayvanat bahçesinde 255 türde toplam 3 bin canlı koruma altında bulunuyor. Süreyya Yalçın'ın da Türkiye'de olduğu dönemde bu hayvanat bahçesiyle yakından ilgilendiği ve yetkililere maddi ve manevi her konuda destek verdiği biliniyor.