Gergin gala

Aynı filmde rol alan Günay Musayeva ile Tolga Karel galada yan yana gelmemek için köşe bucak kaçtı. Boşanma davaları devam eden ikiliden Musayeva, 'Onunla adımın anılması bile utanç verici' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 00:00
Gergin gala

İÇİNDEKİLER

Evlilikleri yılan hiyakesine dönen Günay Musayeva ile Tolga Karel, önceki akşam birlikte rol aldıkları 'Kod Adı: K.O.Z' filminin galasına katıldı. Zorlu Alışveriş Merkezi'nde yapılan galada ünlü isimler boy gösterdi. Oyuncuların toplu fotoğraf çektirecekleri sırada ise Musayeva ve Karel arasında kriz yaşandı.

AĞIR KONUŞTU!
Bir süredir boşanma davası devam eden ikili, yan yana poz vermemek için akla karayı seçti. Tüm oyuncu kadrosu bir araya geldiğinde ikili, ancak diğer oyuncu arkadaşlarının araya girmesiyle fotoğraf çektirdi. Galaya damgasını vuran bu anlar sonrasında Günay Musayeva çocuğunun babası Tolga Karel hakkında şu çarpıcı sözleri söyledi:

'BABALIK YAPMIYOR'
"Onunla birlikte ismimin geçmesini istemiyorum. Aynı haberlerde adımın anılması bile utanç verici. Benim ailem bu tür şeyleri kaldıramıyor. Zaten Tolga çocuğuna babalık yapmıyor. Bu saatten sonra, Allah yolunu açık etsin." Bu açıklamalardan sonra Tolga Karel ise "Özel hayatım hakkında konuşmama kararı aldım. Boşanma davamız devam ediyor. Gerekli açıklamaları dava bittikten sonra yapacağım" dedi.