Dağda esaret

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kara kış, Uludağ yolunu kapattı. Konser için dağa giden Hakan Altun ile Berkay da jandarmanın uyarısıyla yoldan geri döndü. İki şarkıcı, halen dağda mahsur!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2015 Güncelleme 12 Şubat 2015, 02:57
Dağda esaret

İÇİNDEKİLER

Sömestr tatiline Türkiye'nin en büyük kış festivallerinden Winterfest de eklenince binlerce tatilci soluğu Uludağ'da aldı. Türkiye'ye kara kışın gelmesi ile birlikte beyaz cenette, kar esareti yaşandı. Kötü hava koşulları tatilcileri isyan ettirirken konser için Uludağ'da bulunan Berkay ve Hakan Altun gibi isimler de kardan yollar kapanınca otellerinde mahsur kaldı. Birçok ünlü isim konser için Uludağ'a gelirken festival kapsamında son gün konser verecek olan Hakan Altun ile Berkay diğer isimler kadar şanslı değildi... Konserlerini festivalin ilk günlerinde veren Gülşen ve Fatih Ürek konser sonrası Uludağ'dan ayrıldı. Ancak Hakan Altun ile Berkay dağdan ayrılacağı sırada aniden başlayan tipi yüzünden Jandarma'nın uyarısıyla otellerine geri dönmek zorunda kaldı.

ZORUNLU TATİL YAPTILAR!

Tüm gece boyunca yağan yoğun kar yağışı Uludağ yolunun tamamen kapanmasına neden oldu. Dün tüm günlerini de dağda geçiren Hakan Altun ile Berkay, mahsur kalınca bir süredir yapmadıkları tatillerini Uludağ'da zorunlu da olsa yapmış oldu!

Ufuk ÖZCAN