Bu kez Can Ateş tükendi

Meryem Uzerli'yi 'Tükenmişlik Sendromu'na sürükleyen Can Ateş, iflas etti! İddiaya göre farklı sigorta şirketlerine yüklü miktarda borcu olan işadamı, yurt dışına kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2015 Güncelleme 23 Ocak 2015, 02:08
Bu kez Can Ateş tükendi

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE Can Ateş'in ismini ünlü kadınlarla yaşadığı aşklarla duydu. Ateş son olarak Meryem Uzerli ile olaylı bir beraberlik yaşadı. Güzel oyuncunun, "Tükenmişlik Sendromu'na onun yüzünden yakalandım" dediği işadamı, Uzerli'nin hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla bir kez daha gündeme geldi. Can Ateş, Meryem Uzerli'nin bebeğine ilk günlerde sahip çıkmayarak da tepkisini çekmişti.

MAHKEMELİK OLDU
Meryem Uzerli'nin kendisini suçladığı dönemde sıkıntılı günler geçiren Can Ateş'in son birkaç aydır ise borç batağında olduğu konuşuluyor. Martin&Martin Sigorta ve Reasürans Brokerliği Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olan Ateş, iddialara göre birçok sigorta şirketine borçlandı. Hatta bu yılın ilk haftasında Can Ateş'in ofisine haciz memurları gitti. Yine iddiaya göre Ateş'e birçok şirket tarafından da alacak davası açıldı.

'AVRUPA'DA' İDDİASI
Yaşanan bu gelişmeler üzerine sosyetik işadamı, sırra kadem bastı. Bir süredir ortalarda görünmeyen Can Ateş'e arkadaşları hatta şirketinin çalışanları da ulaşamaz oldu. Piyasaya olan borcunun 100 milyon doları bulduğu konuşulan Ateş'in Avrupa'da olduğu da iddialar arasında... Bu arada dün iddialar hakkında ulaşmaya çalıştığımız Can Ateş'in bir çalışanı, kendisine ulaşamadıklarını dile getirdi.

Mevlüt Yüksel