İdil çabaladı

Sezen Aksu, ÇABA Derneği'nin yardım gecesinde eski sevgilisinin kızı İdil Fırat'la aynı sahneyi paylaştı. Aylardır şan dersi alan sosyetik güzel, Minik Serçe imzalı 'El Gibi' şarkısını söyleyerek büyük alkış aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 02:20
İdil çabaladı

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Çaba Derneği, önceki akşam da Sezen Aksu ve 3 Adam'ın sahneye çıktığı bir yardım gecesi düzenledi. Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen davete, Minik Serçe ve komedyenlerin 'ÇABA Show' isimli gösterisi damga vurdu. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı davette en çok dikkat çeken isim ise Aksu'nun eski sevgilisi Önder Fırat'ın kızı İdil Fırat oldu.

OĞLUNDAN DUYGUSAL SÖZLER

Davetten aylar önce Sezen Aksu'dan dersler alan sosyetik güzel, gecede ünlü şarkıcının 'El Gibi' isimli şarkısını seslendirdi. Daha sonra ise sahneye Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer çıktı. Mikrofonu eline alan Özer, "Kendimi bildim bileli annem sahnede şarkı söyleyen, içinden geldiği gibi oynayan bir kadındır. O benim canım annem" dedi. Oğlunun sözleri üzerine duygulanan Sezen Aksu, Mithatcan'ı sahnede sarılarak öptü.

GÖZLER SERTAB'DA

Sezen
Aksu ile aynı sahneyi paylaşan bir diğer isim de Sertab Erener'di. Birkaç şarkıda Minik Serçe'ye eşlik eden güzel şarkıcı, giydiği kıyafetle de tüm bakışları üzerinde topladı. 51 yaşındaki Sertab Erener, keyifli halleriyle de gecenin en çok konuşulan isimlerindendi.

Ufuk ÖZCAN