Çok ileri gitti

Gürbey İleri'nin eğlence gecesi olaylı bitti. Polisten kaçan genç oyuncu, yakalandı. Daha sonra alkol testine girmek istemeyen Gürbey İleri, sınırları zorlayınca yaka paça karakola götürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2014 Güncelleme 07 Aralık 2014, 00:15
Çok ileri gitti

İÇİNDEKİLER

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Gürbey İleri'nin güzel başlayan gecesi karakolda bitti. Şöhretin büyüsüne çabuk kapılan oyuncu, önceki gece sevgilisiyle birlikte Nişantaşı'nda gezintiye çıktı. Polislerin rutin yaptığı trafik kontrolüne denk gelen İleri, dur ihtarına uymayarak ara sokaktan kaçmaya çalıştı. Daha sonra sıkışan trafikte yakalanan İleri, kuralları hiçe sayarak çok ileri gitti.

POLİSLERE DİRENDİ

Polislere sadece arabasının ruhsatını veren, kimliğinin ve ehliyetinin yanında olmadığını söyleyen oyuncu, arabadan inmek istemedi. Daha sonra İleri'yi aracından indirmekte ısrar eden memurlar, alkol testi yapmak istedi. Gürbey İleri, gazetecileri kastederek "Arkadaşlara şov mu yapıyorsunuz?'' diyerek alkolmetreye üflemeyerek arabasına bindi. Oyuncu, daha sonra tekrar aracından indirilerek polis arabasına bindirildi.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Alkolmetreyi üflemeyi reddeden
İleri, polisin sert müdahalesi ile karşılaştı. Kelepçe takılmak istenen Gürbey İleri, daha sonra karakola götürüldü. Burada alkolmetreyi üfleyerek alkolsüz olduğu tespit edilen genç oyuncu, "Yanımda sadece ruhsat vardı, ehliyetim ve kimliğim yanımda değildi. Bir an heyecanlandım ve gaza bastım, neyse ki bir sorun kalmadı" diyerek oradan ayrıldı.