Tatsız uçuş

Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisiyle gittiği Paris seyahati, sıkıntılı başladı. Ünlü çift havalimanında; önce x-ray, sonra harç pulu, ardından bavullarla ilgili problem yaşadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2014 Güncelleme 29 Kasım 2014, 02:00
Tatsız uçuş

İÇİNDEKİLER

Son dizisi kötü reytingler yüzünden yayından kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'un yakasını talihsizlikler bir türlü bırakmıyor. Önceki gün hem iş hem de özel bir davet için Paris'e giderken havalimanında görüntülenen yakışıklı oyuncu, uçağa binene kadar soğuk terler döktü. Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer, x-ray aracından geçerken sürekli uyarı sinyali verdi.

AYAKLARININ TOZUYLA DAVETE

Dizer, tüm takıları ve paltosunu çıkarıp defalarca cihazdan geçmek zorunda kaldı. Sevgilisini bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez 'harç pulu krizi' yaşadı. Yurt dışına çıkış harçlarını yatırmayı unutan ikili, tam Dış Hatlar bölümüne giriş yapacakken en başa geri döndü. Bavullarıyla ilgili de sıkıntı yaşayan yakışıklı oyuncu ve Başak Dizer, uzun uğraşlar sonucunda uçağa binip Paris'e gitmeyi başardı. Ünlü çif, önceki akşam da Paris'teki Türkiye Büyükelçiliği'nde verilen davete katıldı.

CEM'LE BULUŞTU

Önceki akşam büyükelçilikte verilen davete 'Pek Yakında' filminin tanıtımı için Fransa'da olan Cem Yılmaz da katıldı. Yılmaz ile Tatlıtuğ, davetin en çok ilgi gören isimleriydi.

Aydın HAMZA