Hacı SA'ğolsun

Özge Ulusoy, adım adım Sabancı Ailesi'ne giriyor. Güzel model, önceki gün sevgilisi Hacı Sabancı'nın tahsis ettiği 'SA' plakalı şoförlü aracıyla Bebek'te şov yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2014 Güncelleme 16 Kasım 2014, 00:00
Hacı SA’ğolsun

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin önde gelen isimlerinden Hacı Sabancı ile manken Özge Ulusoy aşkı daha çok konuşulacağa benziyor. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri birlikteliklerine yeni bir şans daha veren ikiliden Ulusoy, önceki gün Bebek'te görüntülendi.

Hacı Sabancı'nın özel şöförünü ve arabasını kullanan güzel model, objektifleri fark edince büyük panik yaşadı. "SA" plakalı BMW marka araçtan inerken görüntülenen Özge Ulusoy, hızla adımlarla bir mekana sığınsa da objektiflerden kurtulamadı.

KÖŞE KAPMACA OYNADI!

Mekanda bir arkadaşı ile buluşan ünlü manken, saatlerce gazetecilerin gitmesini bekledi. Sevgilisi Hacı Sabancı'nın tahsis ettiği araçla görüntü vermemek için gazetecilerle köşe kapmaca oynayan Ulusoy, Bebek sahilinden Arnavutköy'e kadar yürüyerek aracına binmek istedi. Burada da basın mensuplarıyla karşılaşan ünlü model, son çare olarak şoförünü arayarak gitmesini istedi. Ulusoy, daha sonra taksiye binerek oradan uzaklaştı.

AYDIN HAMZA