Ata iptal

Özge Borak'tan boşanan Ata Demirer, inzivaya çekildi. Şovmen, 19 Kasım'daki söyleşisini iptal etti. Bu arada adı Demirer'le 'aşk' haberine karışan Serra Yılmaz ve Sera Tokdemir isyan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2014 Güncelleme 15 Kasım 2014, 00:00
Ata iptal

İÇİNDEKİLER

Sürpriz boşanmalarıyla halen gündem olan Özge Borak ile Ata Demirer, ayrılığın üzüntüsünü farklı yaşıyor. Borak, boşanma davasının görüldüğü günün akşamında oyun provasına katıldı. Çıkışta gazetecilere hayli keyifli görüntü veren Özge Borak'ın aksine Demirer kayıplara karıştı.

ADA'YA KAÇTI!

Ünlü komedyenin, boşanma davasından hemen sonra tutkunu olduğu Bozcaada'ya gittiği iddia edildi. Yelkenlisinde kafa dinleyen Ata Demirer, işlerini de bir süreliğine rafa kaldırdı. Ünlü komedyen, Akbank Sanat Mizah Buluşmaları kapsamında 19 Kasım 2014'de katılacağı söyleşiyi iptal etti. Bu arada boşanmaya gerekçe olarak gösterilen oyuncu Serra Yılmaz da haberlerin ardından ilk kez konuştu.

'UTANÇ VERİCİ'

İddialara sert çıkan Yılmaz, şunları söyledi: "İkisi de gayet medeni bir biçimde boşanma kararı alıp bunu uygulamaya geçirdi. Bunu 'bilgisayar korsanlarının kehaneti doğru çıktı' olarak yorumlamak, saçmalamaktan daha aşağı bir tutum. Olmadık bir yerden magazin malzemesi yaratmak utanç verici. İnsanların medeni bir biçimde aldıkları kararlara saygı duymamız gerekiyor. Eyvah Eyvah serisinin de bu boşanmayla bittiği algısı yanlış; Ata, zaten devam filmi çekmemeye karar vermişti."

Serra
Yılmaz'dan sonra bu kez başarılı oyuncu Sera Tokdemir'in ismi Ata Demirer ile aşk haberlerine karıştı. Bugüne kadar sadece işiyle gündeme geldiğinin altını çizen güzel oyuncu, 'çirkin dedikodularla' ilgili şu yazılı açıklamayı yaptı:

"Basında ve sosyal medyada yer alan haberler asılsızdır. Ata Demirer'i sanatçı kimliğinin dışında tanımıyorum. Kendisiyle birebir tanışıklığım bile yok. Böyle bir haberde adımın geçmesinden dolayı büyük üzüntü duydum."