Bıyıklı talebe

1952 doğumlu İbrahim Tatlıses'in ilkokul diploması ortaya çıktı. Gece kurslarına katılıp 24 yaşında ilkokulu bitiren İbo'nun diplomadaki bıyıklı hali espri konusu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2014 Güncelleme 12 Ekim 2014, 01:23
Bıyıklı talebe

İÇİNDEKİLER

Dün sosyal medyaya, İbrahim Tatlıses'in yeni ortaya çıkan ilkokul diploması damga vurdu! 1952 doğumlu olan İbo'nun 1976 yılında Kilis Kartalbey İlköğretim Okulu'ndan aldığı diplomadaki görüntüsü, espri konusu oldu. Gece kurslarına giderek ilkokulu bitirmeye hak kazanan İmparator'un, 'ilkokul diplomasındaki bıyıklı görüntüsü', twitter'ı salladı.

24 YAŞINDA DİPLOMA ALDI

O dönem hem pavyonlarda şarkı söyleyip hem de dışarıdan ilkokulu bitiren İbrahim Tatlıses'in diplomadaki adı da 'İbrahim Tatlı' olarak kayıt edilmişti. '370' okul numarasıyla 24 yaşındayken ilkokul diplomasına kavuşan İbrahim Tatlıses'le ilgili yapılan espriler ise şöyle: "İmparator'un ilkokul diplomasını gördükten sonra kendisinin doğduğunda da bıyıklı olduğuna inandım", "Adam, ilkokulu bitirirken bile bıyıklıymış. Benim üniversiteden mezun olurken bile daha bıyıklarım çıkmamıştı", "İmparator'a maşallah. Eğitimini sindire sindire tamamlamış".