Namus davası

Özlem Yıldız, 'Evliyken benim eski sevgilime yazdı' diyen Seren Serengil'e dava açtı... Sunucu, 'Namusuma kimse laf edemez. Mahkemede hesabını verecek' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2014 Güncelleme 04 Ekim 2014, 01:25
Namus davası

İÇİNDEKİLER

Önceli gün magazin dünyasının manşetlerini süsleyen Seren Serengil'le Özlem Yıldız arasındaki kavga mahkeme koridorlarına taşınıyor. Yıldız için, "Sinan Serter'le evli olduğu dönemde benim eski sevgilim Oğuz Aşıcı'ya facebook'tan yazıyordu. İzmir'de çocuğunu otelde bırakıp bir futbolcuyla pavyonlarda sabahladı" iddialarında bulunan Seren Serengil, sözlerinin arkasında durduğunu söyledi. Yıldız ise karşı atağa geçti. Sinan Serter'le boşandıktan sonra zor bir dönem geçirdiğini söyleyen sunucu, Serengil'le mahkemede hesaplaşacak.

'KİMSE ÇAMUR ATAMAZ'
Güzel sunucu, önceki gün twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kimsenin benim namusuma özelime çamur atmaya hakkı yok ve kimsenin anne ve babama bunları yaşatmaya da. Bundan sonrası mahkemede. Hayatımda ilk defa birini dava ediyorum. Bu ithamlara elbette sessiz kalamayacağım"

HERKES KONUŞTU SERTER SUSTU
Kavganın kilit isimlerinden Sinan Serter ise olayların dışında kalmaya özen gösteriyor. Özlem Yıldız'la evliliğinden 1 çocuğu da bulunan Sinan Serter, "Eşinin kendisiyle evliyken Oğuz Aşıcı ile facebook'ta yazıştığı" iddiaları karşısında kısa konuştu. Serter, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Ben bu olayın dışındayım. Kimin ne dediği beni ilgilendirmiyor. Herkese iyi bayramlar" dedi.

Adı
skandala karışan Oğuz Aşıcı ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelike bu yaşanan diyaloglara maruz kaldığım için üzgün olduğumu hassasiyetle bildirmek İsterim. Sayın Özlem Yıldız'ı 5 yıldır tanırım. Kendisi arkadaşımdır. İkimizin de şimdiye kadar birbirine herhangi bir uygunsuz davranışı olmamıştır. Geçmişte ilişkimiz olduğuna dair çıkan iddialar hiç bir şekilde gerçek değildir"