VIP konukları

'Pek Yakında'nın önceki akşamki galasında Cem Yılmaz'ın en önemli konukları, oğlu ve eski eşiydi. Ahu Yağtu, 'Kimse şaşırmasın, Cem çağırdı ben de geldim' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ekim 2014 Güncelleme 02 Ekim 2014, 02:14
VIP konukları

İÇİNDEKİLER

Cem Yılmaz'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu 'Pek Yakında' filminin galası önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Çok kalabalık olan galaya, filmin tüm oyuncuları tam kadro katıldı. Yılmaz'ın en önemli konukları ise oğlu Kemal ve çocuğunun annesi Ahu Yağtu oldu. Galaya girdiği andan itibaren basın mensupları kadar tüm davetlileri şaşırtan Yağtu, şıklığıyla da dikkat çekti. Ahu Yağtu, "Cem arayıp davet edince ben de katıldım. Umarım izleyeceğimiz filmi hepiniz beğenirsiniz, ben de merakla bekliyorum. Çok heyecanlıyım" dedi.

KOMEDYENLER YALNIZ BIRAKTI!
Yağtu, Kemal'in ise babasıyla galaya erkenden geldiğini dile getirdi. Galada bir diğer dikkat çeken isimse bir dönem Cem Yılmaz'la küs olduğu konuşulan Mazhar Alanson'du. Alanson, konuk oyuncu olarak da katıldığı filmin galasında çok neşeliydi. Uzun süredir Cem Yılmaz'la arası açık olan Şahan Gökbakar ve meslektaşlarının tüm galalarına katılan Ata Demirer ise gecede gözlerin aradığı isimlerdendi. Yılmaz'ın her iki ismi de galasına çağırmadığı iddia edildi.

'OLMASI GEREKEN BU'
Ahu Yağtu, galaya katılmasına şaşıranlara şöyle yanıt verdi: "Şaşırmanıza gerek yok, olması gereken bu."

HALiL ÇiLiNGiR