İkinci bahar

Gülben Ergen ile Erhan Çelik, Şirince'de ikinci baharlarına 'evet' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2014 Güncelleme 29 Eylül 2014, 01:11
İkinci bahar

İÇİNDEKİLER

Aşklarıyla magazin gündemine yerleşen Gülben Ergen ile gazeteci Erhan Çelik, dün sürpriz yaptı! Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşayan çift, İzmir'in gözde köylerinden Şirince'de hayatlarını birleştirdi. Sadece aile ve yakın dostlarının katıldığı bir törenle evlenen Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in nikahını Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı kıydı. Şirince'nin asırlık bir konağında dünyaevine giren Gülben Ergen'in nikah şahitliğini orkestrasının şefi Taşkın Sabah yaptı.

İKİSİ DE BOŞANDI
Oğulları Atlas, Ares ve Güney'in babası Mustafa Erdoğan'la 7 yıllık evliliğini Nisan 2012'de bitiren Ergen gibi Erhan Çelik de geçtiğimiz yıl oğlunun annesinden boşanmıştı.

YERİ BİLDİK TARİHTE YANILDIK
Çift, Şirince'nin masalsı dünyasında romantik bir törenle evlendi. Nikahtan sonra çekilen bu kare çiftin birbirlerine olan aşklarının kanıtıydı. Bu arada Takvim, önceki gün okurlarına düğünün 18 Ekim'de Şirince'de olacağını duyurdu. Yeri bildik ancak tarihte yanıldık!

DÜĞÜN KONSEPTİ LAVANTA
Her ikisi de ikinci evliliğini yapan Gülben Ergen ile Erhan Çelik, düğünlerini de 'ikinci baharlarına' uygun yaptı. Çift, nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta tercih etti. Derin göğüs dekolteli dantel bir gelinlik giyip
duvak takmayan Ergen de gelin çiçeği olarak taze lavantayı kullandı.