Kural bozmadı

Murat Boz; eski aşkı Eliz Sakuçoğlu'nun yerine çalışmaya başladığı stil danışmanı Senem Sensilay ile samimiyetini ilerletti. Boz'un esmer güzeliyle sürekli birlikte olduğunu duyan Sakuçoğlu ise Sensilay'la olan arkadaşlığını noktaladı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2014 Güncelleme 23 Eylül 2014, 00:51
Kural bozmadı

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı popçu Murat Boz; 7 yıldır birlikte olduğu Eliz Sakuçoğlu ile hem işte hem de aşkta beraberdi. Ayrılıkla birlikte Sakuçoğlu'nun 'stil danışmanlığı' görevine de son veren Boz; vakit kaybetmeden Senem Sensilay ile çalışmaya başladı.

ELİZ'İ KIZDIRDI!
Ancak Sensilay'ın tarz olarak Eliz Sakuçoğlu'na benzerliği ve kendine has güzelliği; Murat Boz'la aşk yaşadığı iddiasını çıkardı. Yakışıklı popçu ile Senem Sensilay'ın son birkaç haftadır gece-gündüz her yerde birlikte görülmesi ise aşk dedikodularını alevlendirdi. Murat Boz'un hayranlarının kendisi için 'fan club' bile kurduğu Sensilay ise bu iddialar yüzünden Eliz Sakuçoğlu'nun hışmına uğradı. Dedikodulara göre; Senem Sensilay ile arkadaş olan Sakuçoğlu esmer stil danışmanına çok sert bir mesaj atıp dostluğunu bitirdi.