Kalbinin ağası

Önceki akşam 30. yaşını kutlayan Petek Ertüre'yi eski aşkı Ali Ağaoğlu yalnız bırakmadı. Ertüre; kendisine Cartier bilezik alan Ağa'ya 'Özel insan, teşekkürler' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2014 Güncelleme 15 Eylül 2014, 01:11
Kalbinin ağası

İÇİNDEKİLER

Başarılı işadamı Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Petek Ertüre, önceki akşam 30 yaşına bastı. Doğumgünü için önce Etiler Şamdan'da yemek yiyen Ertüre, ardından 20 kişilik bir grupla Arabesque isimli mekana geçti. Petek Ertüre'yi eski sevgilisi ve aynı zamanda oğlu Ali Ege'nin babası Ali Ağaoğlu da yalnız bırakmadı.

HER ŞEY ÇOCUK İÇİN
Sürpriz yaparak Ertüre'nin yaş günü kutlamasına katılan Ağaoğlu, partiye eli boş da gitmedi. Eski sevgilisine Cartier'den pırlanta taşlarla süslü bir bilezik alan Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'yi duygulandırdı. Ertüre, Ağa'ya şu sözlerle teşekkür etti: "Hep yanımda her anımda... Özel insan, her şey için teşekkürler." Yaş gününe katılan Ali Ağaoğlu ile barıştığı dedikodusu çıkan Petek Ertüre; dedikoduları ise şöyle yalanladı: "Panik yok. Kimseyle de barıştığım yok. Çocuğumuz için birbirimizi sayıp, birbirimize değer veriyoruz."