Bayram dersi

AK Parti'ye gönül veren Helin Avşar, Zafer Bayramı'nı Atatürk'ün fotoğrafıyla kutladı. Anti demokrat kesimin hedefi olan Helin; önyargılı beyinlere ayrımcılık dersi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2014 Güncelleme 31 Ağustos 2014, 02:09
Bayram dersi

İÇİNDEKİLER

Daha önce yaptığı açıklamalarıyla 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek veren Helin Avşar; siyasi görüşü yüzünden yine sosyal medyadaki anti demokratların hedefindeydi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için Atatürk'ün bulunduğu bir fotoğraf paylaşan Helin, bazı kendini bilmezler tarafından topa tutuldu. Helin Avşar'a bir takipçisi; "AK Parti'ye oy verip sonra bunları paylaşmak olmuyor bence. İnandırıcı değil, laf olsun diye yapılmış gibi duruyor" şeklinde bir yorum yazdı. Helin'den yanıt gecikmedi:

DESTEK YAĞDI
"Her şeyi herkesle aynı düşünemezsiniz. Bu çok saçma. Türkiye Cumhuriyeti kimliğine sahip herkes sever Atatürk'ü ve ben de." Helin Avşar'ın bir takipçisiyle girdiği bu polemik, sosyal medyada da çok konuşuldu. Helin'in sözlerine "İnsanları oy verdiği partiye göre yargılamak mı demokratlık!" şeklinde destek mesajları yağdı.

CEM'DEN ALKIŞLAR
Helin'in 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak için paylaştığı fotoğrafa destek verenler arasında komedyen Cem Yılmaz da vardı. Yılmaz, yorum olarak alkış yaptı.