Jetgiller

Önceki gün tatilde olan Sabancı ile Acar Ailesi, dün oy vermek için mega kente geldi. Sabancılar, Marmaris'ten; Acarlar ise Bodrum'dan özel jetleriyle İstanbul'a uçtu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2014 Güncelleme 11 Ağustos 2014, 02:11
Jetgiller

İÇİNDEKİLER

Kimileri oy kullanmak için tatilini yarıda kesip kilometrelerce yol yaparak İstanbul'a geldi; kimileri 'uçak ya da otobüs bulamadım, masraf yapamam, tatilimi yarıda kesemem' bahanesiyle oy kullanmadı kimileri ise 1 saatte sandık başındaydı! Arzu ile Ömer Sabancı, oğulları Hacı, Hakan ve Kerim'le düne kadar Marmaris'te tatildeydi. Ancak her bilinçli vatandaş gibi dün sandık başına giden Sabancı Ailesi, en çabuk yolu 'özel jetlerini' kullanmakta buldu.

1 SAATTE GELDİLER
720 kilometrelik yolu özel jetleriyle 1 saatte aşan Sabancı Ailesi, dün sandık başına gitmenin de mutluluğunu yaşadı. Tıpkı Sabancılar gibi hem tatil yapıp hem de oy kullanmak isteyen bir diğer aile de Acarlar'dı. Uzun süredir Bodrum'da olan Hande ile Erdinç Acar da tatillerini yarıda kesmemenin çaresini özel jetlerinde buldu! Acar Ailesi, çocukları ve yakın aile bireyleriyle önceki gün özel jetlerine atlayıp soluğu İstanbul'da aldı.

HEMEN BODRUM'A DÖNDÜ
İstanbul ile Bodrum arasındaki 700 kilometrelik mesafeyi aşarak dün sandık başına koşan Hande Acar, oy kullanır kullanmaz da yine özel jetiyle Bodrum'a döndü. Sabancı ve Acar Ailesi'nin özel jetleri sayesinde İstanbul'a gelip oy kullanmaları hem takdir edildi; hem de imrendirdi.