SAğlam para

Mykonos'un ünlü mekanı Nammos'ta Julio Iglesias fırtınası esti. Arzu ile Ömer Sabancı da konseri 2 bin euro'ya en önden izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2014 Güncelleme 01 Ağustos 2014, 01:48
SAğlam para

İÇİNDEKİLER

Türkler'in yaz aylarında ikinci adresi yaptığı Yunanistan'ın Mykonos Adası, önceki akşam yine Türk tatilcilerle dolup taştı. Ada'nın en popüler mekanı olan Nammos'taki Julio Iglesias ve Antonis Ramos konserine Türkler akın etti. Dün de Yunan basınında çıkan haberlere göre; 350 bin euro cironun elde edildiği konserde en çok Türk seyirci vardı. Efsane şarkıcı Iglesias'ı en ön masadan dinlemek isteyenler ise kişi başı bin euro'yu gözden çıkardı. Yunan internet sitelerine göre de en ön masaların çoğunluğunu Türk tatilciler doldurdu. Julio Iglesias ve Antonis Ramos'un müthiş konserini işte bu masalarda dinleyenlerden biri de Arzu ile Ömer Sabancı'ydı. Bodrum'dan lüks yatlarıyla Mykonos'a giden sosyetik çift, arkadaşlarıyla gittikleri Nammos'ta 2 bin euro ödeyerek konser ziyafeti yaşadı. Arzu Sabancı; müthiş gecede çektiği videoları da instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

BODRUM'DAN YUNANİSTAN'A
Birkaç gün Bodrum'da tatil yapan Arzu ile Ömer Sabancı, ardından rotalarını Yunan Adaları'nı çevirdi. Sosyetik çift, şimdilerde de halen Mykonos'ta tatilde.

GELiR BiZDEN!
Önceki akşam Yunanistan'ın en gözde mekanı Nammos, tıka basa dolarken; gecede elde edilen gelir 350 bin euro'ydu.

Yunan
internet sitelerine göre de bu cironun büyük kısmını mekana bırakanlar Türkiye'den gelen tatilcilerdi.