Mütevazı aşk

Arda Turan'la Çeşme'de tatil yapan Sinem Kobal, yeni aşkı İbrahim Çelikkol'la daha mütevazı yerleri seçti. Çift, önceki gece Altınoluk'ta yakalandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 02:15
Mütevazı aşk

İÇİNDEKİLER

Yıllarca aşk yaşadığı Arda Turan'la İstanbul ve Çeşme'nin en popüler mekanlarında boy gösteren Sinem Kobal, yeni ilişkisiyle bambaşka bir hayat yaşamaya başladı. Yıldız futbolcudan sonra gönlünü kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Çelikkol'a kaptıran Kobal, yaz başından beri Fethiye ve Akyaka gibi gözlerden uzak yerlerde tatil yapıyordu. Doğaya olan tutkusuyla bilinen Çelikkol'la Ege'nin sakin yerlerini dolaşan Sinem Kobal, önceki gece de sevgilisiyle Altınoluk'taydı. Ünlü çift, buradaki Dejavu isimli bir gece kulübünde eğlenirken yine Takvim'e yakalandı!

ETRAFI UMURSAMADILAR
Mekana saat 24.00 civarında arka kapıdan giren Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, arkadaşlarıyla ilerleyen saatlere kadar eğlendi. Yine arka kapıdan çıkan ünlü çift; etraftakilerin meraklı bakışlarına ise hiç aldırış etmedi. Sinem Kobal'ın Çeşme gibi popüler ve lüks yerlerden sonra daha çok orta gelirli vatandaşın tercih ettiği Altınoluk'ta tatil yapması; "Aşk, insanı baştan aşağıya değiştirir" dedirtti.

Yıldız futbolcu Arda Turan'la nişanlıyken yaz aylarında Çeşme'yi mesken tutan Sinem Kobal, vaktini de Turan'ın lüks yatında geçiriyordu.

Ufuk ÖZCAN