Kapan kapana

Ejder Kapanı, yine vizyona girdi. Bu kez roller değişti. Berrak Tüzünataç, filmin iki ismini peşinden sürükledi. Nejat İşler'den sonra Kenan İmirzalıoğlu ile aşka yelken açtı. İkili önceki gece de sahilde ateş yakıp romantik anlar yaşadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 00:00
Kapan kapana

İÇİNDEKİLER

Yılın aşk bombası, magazin gündemini değiştirdi. Berrak Tüzünataç ile Kenan İmirzalıoğlu'nun aşkı, herkesi şaşırttı. Yıllar önce "Ejder Kapanı" isimli filmde kamera karşısına geçen Berrak Tüzünataç, Nejat İşler ve Kenan İmirzalıoğlu şimdi de bir aşk üçgenini oluşturdu. O yıllarda Nejat İşler'le aşk yaşayan güzel oyuncu, önceki gün de Kenan İmirzalıoğlu ile Marmaris'te bir otelde romantizm yaşarken objektiflere takıldı.

İSKELEDE SICAK ANLAR
Aşkları hakkında sessiz kalmayı tercih eden İmirzalıoğlu ve Tüzünataç, kaldıkları otelin iskelesindeki locada samimi halde görüntülenmişti. İkilinin aynı günün gecesinde ise yine romantik anlar yaşadığı ortaya çıktı. Gece geç saatlerde kaldıkları otelin iskelesine giden Kenan ile Berrak, ateş yakarak şarkılar söyledi. Aşklarını etraftaki herkese ilan eden iki ünlü oyuncunun ne zaman basının önünde el ele poz vereceği ise merak konusu. Bu olay aşk için de sosyal medyada "Ejder Kapanı mı? Aşk kapanı mı?" "Berrak'ı kapan kapana" gibi espriler yapıldı.

DON JUAN KENAN
Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda manken Kübra Küçük ile teknede kaçamak yapmıştı. Oyuncu son çapkınlığında da aynı mayoyu giyince "Don Juan Kenan" esprileri yapıldı.

3'Ü BİR ARADA
Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç'ın dostluğu eskiye dayanıyor. Berrak Tüzünataç, İşler'le aşk yaşadığı dönemde sevgilisi ve İmirzalıoğlu'nun fotoğrafını böyle çekmişti.