Justin bitti

Soma faciasıyla ilgili Twitter'da maymunu adına açtığı hesaptan mesajlar yayınlayan Justin Bieber, kızdırdı. Şımarık popçuya; 'Ülkemize sakın gelme' mesajı yağıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2014 Güncelleme 19 Mayıs 2014, 01:42
Justin bitti

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Justin Bieber, yaptığı maymunluğun bedelini şimdiden ödemeye başladı! Soma faciasıyla ilgili mesajlarını kendi profili yerine maymunu adına açtığı hesaptan yazan şımarık popçu, Türk hayranlarını çok öfkelendirdi.

DÜN DE DEVAM ETTİ

Facianın yaşandığı günün ertesinde "mallythemonkey" hesabından Türkiye için mesajlar yazan Justin Bieber, dün de maymun Melly'nin hesabından bizlere seslenmeye devam etti! Kendisine yapılan eleştirileri görmezden gelen popçuya tepkiler ise her geçen saat arttı.

YALAN UYDURDULAR

Bazı Bieber hayranları
ise hayranı oldukları popçunun yaptığı skandalı "Justin Bieber, Soma'ya 100 bin dolar bağışladı" yalanıyla unutturmaya çalıştı. Justin Bieber'in maymunu adına açtığı hesaptan Türkiye'ye başsağlığı dilemesini hazmedemeyen birçok hayranı ise popçuya twitter'dan "Justin sen bittin. Bir daha seni ülkemizde görmek istemiyoruz" gibi sert mesajlar gönderdi.

TEPKİLER ÖZÜR DİLETTİ

Fransa'da yayınlanan komedi programında kukla kılığına girip Soma ile ilgili "Türk madenciler kimin umurunda?" gibi sözde espriler yapan Patrick Poivre; gelen tepkiler üzerine twitter'da Türkçe özür diledi.

"Sen Türkiye'ye gelme. Bir daha maymun ederiz çünkü seni!"
"Özü maymun olan sözlerini de anca bir maymunun hesabından yazar. Saygısız ergen."
"Maymun kadar zekası olmadığı için maymununun hesabından yazıyor."
"Kendi hesabından yazsan artık ne fark eder. Ha sen, ha maymun."
"Maymununa ait hesaptan Soma'nın acısını paylaşan Justin. Sen bir Türkiye'ye gel de; sana maymunluk nasıl yapılıyormuş gösterelim."