Ebru ve ordusu

İstanbul'daki bir alışveriş merkezindeki tanıtıma katılan Ebru Şallı'ya 11 koruma eşlik etti. Şallı için alınan yoğun güvenlik önleminin nedeni ise anlaşılamadı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 02:12
Ebru ve ordusu

İÇİNDEKİLER

Önceki gün bir tanıtıma katılan Ebru Şallı, kendisine eşlik eden koruma ordusuyla şaşkınlık yarattı. Sefaköy Armoni Park AVM içinde yer alan Fishour'un açılışına katılan Şallı, tanıtıma gelmeden saatler önce AVM'de izdihama neden oldu. Spor bir kıyafetle hayranlarıyla buluşan Ebru Şallı'ya tanıtım alanına gelene kadar tam 11 koruma eşlik etti.

UTANDIRAN YORUM!
Şallı'nın koruma ordusu, tanıtım bitene kadar da güzel sunucunun yanından bir saniye olsun ayrılmadı. Tanıtım esnasında bir hayranı cep telefonunu uzatarak Ebru Şallı'yı eşi ile telefonla görüştürdü. Hayranının eşi ile telefonda tanışan Şallı "Burada tek başına geziyor ben senin yerinde olsam kocamı tek başına bırakmam" diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Yoğun güvenlik önlemlerine rağmen güzel sunucunun yanına yaklaşmayı başaran bir kadın; Ebru Şallı'ya "Harun'la yakışmıyordun, Sinan'la birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sinan tam senlik" dedi. Şallı, bu yorum karşısında sessiz kaldı.