Anasına bak kızını al

Başörtüsü tekstil malzemesi diyen Şevval Sam'dan sonra Leman Sam da; 'Araplar'a para kazandırmamak için Hac'ca gitmem' dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 02:10
Anasına bak kızını al

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda "Başörtüsü benim için tekstil malzemesidir, insan dünyaya çıplak geldi" diyerek büyük tepki çeken Şevval Sam'dan sonra sahneye şimdi de annesi Leman Sam çıktı. Sam, önceki gün Edirne'de katıldığı bir imza gününde sarf ettiği sözlerle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ünlü isimlerin son dönemde Hac ve Umre'ye gitmesiyle ilgili sorular sorulan Leman Sam, "Gerçekten isteyerek ve inanarak gidenlere saygım sonsuz ama şov için gidenlere gülüyorum" dedi.

BU İLK DEĞİL
Sam, kendisinin Hac ya da Umre'ye gidip gitmeyeceğiyle ilgili soru sorulması üzerine de tepki çeken şu sözlere imza attı: " "Kim ne isterse onu yapsın ama ben Hac ve Umre'ye kesinlikle gitmem. Çünkü Araplar'a para vermek istemiyorum." Leman Sam'ın İslam'ın şartlarından olan Hac vazifesiyle ilgili yorumları sosyal medyada büyük tepki gördü. Leman Sam; geçtiğimiz aylarda da katıldığı bir canlı yayında sarf ettiği şu açıklamalarıyla birçoklarının eleştirisine maruz kalmıştı: "İktidar çok Müslüman, halk çok Müslüman, bürokratlar çok Müslüman. Bu ülkede herkes Müslüman. Çocuğa tecavüz ediyor cezaevinde. Sorsan o da Müslüman. Müslümanlık'ta vicdansızlık yoktur. Bu ülkenin birçoğu Müslüman ama vicdansızlık had safhada."

Leman Sam, umarım kendini yanlış anlatmıştır. Yoksa ABD'ye gidişini nasıl açıklayacak?
Hanımefendi; İslam cahili oluşuyla birlikte ırkçı olduğunu da ilan etmiş, ne yazık.
Leman ve Şevval Sam ana-kız çıldırmış olmalı. Biri türbana diğeri Hac'ca laf ediyor. İnanmayıp saygı göstermek en büyük erdemlerdendir.
Yurt dışı tatiline giderken Leman Sam'ın amacı; İtalyan ya da Fransızlar'a para kazandırmakmış o halde! Tam komedi!

BAĞNAZ SÜRÜSÜ!
Leman Sam, tepkiler üzerine; "Söylediklerim kesilip yayınlanmış; bağnaz ve cahil sürüsü de üzerine atlamış" dedi.